Pozdrawiam

no tak, bo w sfinskie jest takie dobre i światowe jedzeniePIq5 pisze:W Ostrołęce nie brakuje niczego, w końcu Bóg obdarował nas samorządem z PiS-u a teraz jeszcze dorzucił prezydenta kraju wychodzącego z tej partii. Jak wiadomo PiS=dobrobyt, dlatego też nie masz szans na otwarcie czegoś nowego bo Ostrołęczanie tego nie potrzebują.
A tak całkiem poważnie to chyba nigdy nie znajdzie się tutaj restauracja pokroju Sphinx czy Sioux a przyznam szczerze, że według mnie to całkiem fajne lokale.
hcuj pisze:no tak, bo w sfinskie jest takie dobre i światowe jedzeniePIq5 pisze:W Ostrołęce nie brakuje niczego, w końcu Bóg obdarował nas samorządem z PiS-u a teraz jeszcze dorzucił prezydenta kraju wychodzącego z tej partii. Jak wiadomo PiS=dobrobyt, dlatego też nie masz szans na otwarcie czegoś nowego bo Ostrołęczanie tego nie potrzebują.
A tak całkiem poważnie to chyba nigdy nie znajdzie się tutaj restauracja pokroju Sphinx czy Sioux a przyznam szczerze, że według mnie to całkiem fajne lokale.
może nie trafiłeś na odgrzane jedzenie w jednym z w/w lokaliPIq5 pisze:hcuj pisze:no tak, bo w sfinskie jest takie dobre i światowe jedzeniePIq5 pisze:W Ostrołęce nie brakuje niczego, w końcu Bóg obdarował nas samorządem z PiS-u a teraz jeszcze dorzucił prezydenta kraju wychodzącego z tej partii. Jak wiadomo PiS=dobrobyt, dlatego też nie masz szans na otwarcie czegoś nowego bo Ostrołęczanie tego nie potrzebują.
A czy ja napisałem, że jest tam światowe żarcie? Jadłem kilka razy w olsztyńskim jak i warszawskim oddziale tej restauracji i nie było źle. Zdecydowanie lepsze takie jedzenie niż chociażby to co można spotkać w ostrołęckich lokalach. Mnie osobiście bardziej chodzi o kulturę danego lokalu, w naszym mieście brak takiego miejsca jak Sphinx i tyle, a kwestie smaku pozostawiam bez komentarza, bo jeden lubi kaszankę a drugi podwawelską.
Jest w Troszynie i chyba w Kadzidle. No chyba że 15 km to jest za daleko.marcin22 pisze:strzelnicy kurna brakuje w Ostrołęce!!!!!!!