sprawdzaja kompy..

Polityka, wydarzenia, opinie, problemy, komunikacja
Awatar użytkownika
genabisSs
kapral
Posty: 110
Rejestracja: 02 lut 2006, 16:43
Lokalizacja: Ostrołęka

sprawdzaja kompy..

Post autor: genabisSs »

ej ludzie to nie ściema, oni naprawdę sprawdzają kompy w domach, dzisiaj pukali do moich drzwi.. byly to 3 osoby : baba, facet i policjant ..
aha.. mam radiówke.. więc.. jeśli nie chcecie wpaść to nie otwierajcie drzwi.

Awatar użytkownika
pufty
młodszy chorąży
Posty: 361
Rejestracja: 20 maja 2005, 9:09
Lokalizacja: Ostrołęka czasami

Post autor: pufty »

:shock: :!: :!: zaczelo sie! armagedon! ej powazna sprawa...

Awatar użytkownika
Daasiu
starszy szeregowy
Posty: 66
Rejestracja: 19 maja 2005, 19:46

Post autor: Daasiu »

genabisSs pisze:...dzisiaj pukali do moich drzwi.. byly to 3 osoby : baba, facet i policjant ..
:shock: i co?! Zrobili ci coś? :lol:
Visca el Barça!
Obrazek

Czejen
starszy chorąży sztabowy
Posty: 614
Rejestracja: 26 wrz 2006, 21:05
Lokalizacja: Goworowo

Post autor: Czejen »

genabisSs jeśli nie ściemniasz to podaj jakieś szczegóły... co dokładnie sprawdzali ??

Awatar użytkownika
Michał
starszy chorąży sztabowy
Posty: 594
Rejestracja: 20 maja 2005, 13:22
Lokalizacja: Ostroleka

Post autor: Michał »

Pewnie handlujesz piratami i Cie koledzy podkablowali to masz za swoje :P

Awatar użytkownika
Stiwi
plutonowy
Posty: 211
Rejestracja: 19 maja 2005, 21:28
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: Stiwi »

Jak byli to powiedz jakieś szczegóły, kto, po co, co móili itp. itd.
http://www.di.com.pl/news/15657,Policja ... ratow.html
Obrazek

Awatar użytkownika
genabisSs
kapral
Posty: 110
Rejestracja: 02 lut 2006, 16:43
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: genabisSs »

ej, sorry, ja nie wiem co oni mówili, bo moja mama udała że nie ma nikogo w domu i sobie poszli... i to nie jest ściema. :] myślcie sobie co chcecie, napisałam to tu żebyscie wiedzieli że na prawdę oni chodzą.. co z tym zrobicie to już wasz biznes..

[ Dodano: 22:42, 23.01.2007 ]
po za tym niczym nie handluje, sami spisali dane użytkowników radiówki.

Awatar użytkownika
rOsA
starszy szeregowy
Posty: 92
Rejestracja: 01 lis 2006, 19:36
Lokalizacja: O-ka

Post autor: rOsA »

A może to komornik!? Chce Ci zawinąć kompa za jakieś nieuregulowane sprawy? :wink:

Do mnie jakby ktoś taki pukał to bym pomyślał że to na pewno chodzi o moje 3 niezapłacone mandaty.
Taaak wiem wzorowy obywatel.

:twisted:
bo...

Awatar użytkownika
Stiwi
plutonowy
Posty: 211
Rejestracja: 19 maja 2005, 21:28
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: Stiwi »

Skoro mama udała, że nikogo nie ma w domu i nie wpuściła to nie wiesz tak naprawdę kto i po co przyszedł :ble:
Obrazek

Awatar użytkownika
oes
starszy chorąży
Posty: 498
Rejestracja: 20 maja 2005, 23:04

Post autor: oes »

Przed godziną dokonałem aktywacji systemu XP (wersja OEM), gdzie podaje sie swoje dane osobowe :oops: ponieważ system nie chciał zaakceptować mojej wersji oprogramowania to musiałem telefonicznie dokonac aktywacji(tu już bez podawania danych) :arrow: tylko żądają oprócz kodu dostępu, danych zawartych w kodzie kreskowym z certyfikatu legalności. (Mam również dowód zakupu tego oprogramowania)
Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy

hAeS
chorąży
Posty: 436
Rejestracja: 19 maja 2005, 23:58

Post autor: hAeS »

tak na zdrowy rozum ... co Ci da oryginalny windows jak masz XX innych nie legalnych programow? glupia mp3? film ?

Czejen
starszy chorąży sztabowy
Posty: 614
Rejestracja: 26 wrz 2006, 21:05
Lokalizacja: Goworowo

Post autor: Czejen »

Właśnie o to chodzi... ja mam legalnego XP ale mam 4gb muzy z 50 gb filmów i innych programów... :lol: a z reszto to wątpie czy takie kontrole dotrą do Goworowa :twisted:

Awatar użytkownika
Daasiu
starszy szeregowy
Posty: 66
Rejestracja: 19 maja 2005, 19:46

Post autor: Daasiu »

Niko pisze:...ale mam 4gb muzy z 50 gb filmów i innych programów... :lol: a z reszto to wątpie czy takie kontrole dotrą do Goworowa :twisted:
Właśnie wydałeś na siebie wyrok :) Wcale bym się nie zdziwił gdyby ktoś się pofatygował jechać do Goworowa z kontrolą.. 4 gb muzy, 50 gb filmów.. no no.. :wink:
Visca el Barça!
Obrazek

Czejen
starszy chorąży sztabowy
Posty: 614
Rejestracja: 26 wrz 2006, 21:05
Lokalizacja: Goworowo

Post autor: Czejen »

No co ?? W końcu po coś mam ten net... :lol: Bearshare cały czas pracuje :twisted:

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3282
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: Qrzysio »

Nie ma żadnych kontroli. Jednak ja już pracuję na legalnych programach. Nie jest to aż tak kosztowne jak było jeszcze parę lat temu. Promocje kuszą, a dzięki temu nie ma się koszmarów po nocach. Darmowe alternatywy tez są OK.

Awatar użytkownika
Chemik
kapral
Posty: 133
Rejestracja: 23 maja 2005, 22:50

Post autor: Chemik »

Na legalnego windowsa to bym sie jeszcze skusil ale na pakiet office 2003 to juz niebardzo :/

Awatar użytkownika
pandi
szeregowy
Posty: 28
Rejestracja: 27 maja 2005, 22:46

Post autor: pandi »

Jak się uczysz to niecałe 400 zł; co nie zmienia faktu że to i tak sporo.

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3282
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: Qrzysio »

Nowa promocja jest na Office. Teraz Office to wydatek ok. 200zł. Zresztą lepiej chyba używać darmowego niemal identycznego pakietu OpenOffice.

Choroszewski
szeregowy
Posty: 15
Rejestracja: 18 lis 2006, 12:26
Lokalizacja: Kurp obecnie Gdańsk

Post autor: Choroszewski »

Też miałem pirata i cały czas mi się wyświetlał tekst : Jesteś prawdopodobnie ofiarą piractwa itd. Obecnie mam orginał i widzę tylko same plusy -zwrot podatku, spokojny sen , ochrona danych.

Awatar użytkownika
Michał
starszy chorąży sztabowy
Posty: 594
Rejestracja: 20 maja 2005, 13:22
Lokalizacja: Ostroleka

Post autor: Michał »

Windows i Office nie jest duzym wydatkiem. Windows - ok. 320-350 zl wersja Home OEM i do tego jak jestes studentem, uczniem lub nauczycielem to Offica mozesz zakupic za bardzo dobra - niska cene, niecale 300 zl wersja pelna i niecale 200 zl wersja standard. W zasadzie co wiecej potrzeba aby komputer funkcjonowal i byl legalny? Co do archiwizatora to nie musisz miec winrara wystarczy 7zip jako jego zamiennik. Jest duzo programow, ktore sa darmowe a dzialaja identyczne jak ich popularne odpowiedniki, ktorych ceny sa kosmiczne, wystarczy poszukac!

retsam
starszy szeregowy
Posty: 72
Rejestracja: 28 sie 2006, 0:56

Post autor: retsam »

300zł za 6cio letni system operacyjny lol.
Lepiej być nie może...

Awatar użytkownika
Michał
starszy chorąży sztabowy
Posty: 594
Rejestracja: 20 maja 2005, 13:22
Lokalizacja: Ostroleka

Post autor: Michał »

No i co ze 6cio letni? Wazne ze dziala i to bardzo dobrze. Jak Ci nie pasuje to kup sobie Viste jak juz chcesz zaszpanowac nowoscia albo przejdz na linuksa, ktory jest darmowy i nie bedziesz marudzil!

retsam
starszy szeregowy
Posty: 72
Rejestracja: 28 sie 2006, 0:56

Post autor: retsam »

łał 'zaszpanuje nowością' haha
Wazne ze dziala i to bardzo dobrze.
Spróbuj sobie visty rtm :wink:
Lepiej być nie może...

Awatar użytkownika
Michał
starszy chorąży sztabowy
Posty: 594
Rejestracja: 20 maja 2005, 13:22
Lokalizacja: Ostroleka

Post autor: Michał »

Pisalem o XP co do Visty to wlasnie na niej pracuje i jakos nie mam wiekszych problemow... I nie mam RTM tylko wersje finalna rowniez oryginal dzieki MSDN AA.

retsam
starszy szeregowy
Posty: 72
Rejestracja: 28 sie 2006, 0:56

Post autor: retsam »

łał i ktoś tu chyba przyszpanował.. heh
Spoko, to tylko postęp technologiczny :D
Lepiej być nie może...

ODPOWIEDZ