Neostrada

Polityka, wydarzenia, opinie, problemy, komunikacja
Czejen
starszy chorąży sztabowy
Posty: 614
Rejestracja: 26 wrz 2006, 21:05
Lokalizacja: Goworowo

Post autor: Czejen »

W Lublinie cały czas działał Neostrada normalnie...

A ja dziś mam download: 1055
A UP: 270

:D
GlowA
starszy kapral
Posty: 152
Rejestracja: 23 kwie 2007, 15:39
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: GlowA »

mam kumpla w Wałbrzychu to samo ma ale dzis juz rano troszke mi powróciło do normy może wkoncu koniec tego horroru :D
Awatar użytkownika
Michał
starszy chorąży sztabowy
Posty: 595
Rejestracja: 20 maja 2005, 13:22
Lokalizacja: Ostroleka

Post autor: Michał »

Stan z rana netii - jest ok. Duzo lepiej niz wczoraj ale to dopiero ranek i nie wiadomo jak bedzie dalej. Z rapidshare juz sciaga ale transfer skacze na jednym pliku od 10 do 100 KB i tak w kolko.
pudeleQ
plutonowy
Posty: 222
Rejestracja: 16 paź 2005, 12:00
Lokalizacja: z Ostrołęki

Post autor: pudeleQ »

U mnie wczoraj w okolicach godziny 23 wszystko było ok, teraz nadal muli, upload większy niz download;/
DonPomidor
szeregowy
Posty: 15
Rejestracja: 12 gru 2006, 7:09

Post autor: DonPomidor »

ja tam wracam do neostrady .. we ta netiiia to mnie juz wqurw....
dosc tego.. neo przynajmniej w miare dziala a netia to mnie juz ............
... :D
r0dzyn3k
starszy szeregowy
Posty: 94
Rejestracja: 04 lip 2005, 22:07

Post autor: r0dzyn3k »

monopol ;[
za to pingi w cs normal ;]
be.with.me
jarpen
starszy kapral
Posty: 199
Rejestracja: 31 lip 2005, 13:45

Post autor: jarpen »

netia jest tańsza, ale ma słabe wsparcie telefoniczne

co do transferów to jest za nie winna tepsa, również jeśli się korzysta z netii
Awatar użytkownika
Stiwi
plutonowy
Posty: 211
Rejestracja: 19 maja 2005, 21:28
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: Stiwi »

U mnie już wszystko ok, od rana do teraz ciekawe jak jutro będzie
Obrazek
Czejen
starszy chorąży sztabowy
Posty: 614
Rejestracja: 26 wrz 2006, 21:05
Lokalizacja: Goworowo

Post autor: Czejen »

A mnie to wczoraj załatwili... od 16 mi telefon nie działał (głucho-brak sygnału) i nie mogłem się z netem połączyć... Dopiero dziś rano mogłem i działa na razie normalnie...
rasta_bogdan
szeregowy
Posty: 18
Rejestracja: 24 kwie 2006, 20:51

Post autor: rasta_bogdan »

Heh. Ten problem wystepowal niemal na calym mazowszu. Z tego co mi wiadomo poraz kolejny przeciążyli serwery. Oczywiście wszystko już dobrze działa (chyba ;) ) A co do Neti to jest ona tylko wewnętrznym operatorem (czytaj jak tepsa znowu cos schrzani to Neti też się oberwie ;p ) Polecam program NeoTrace (bądź neotracer) PRO. Za jego pomocą sprawdzić pod jaki serw jesteście podpięci i w razie problemów sprobujcie go pingowac. Jezeli nie da odzewu jak ostatnio to znowu zdechł ;p I jesteśmy przełączeni na awaryjne...
ODPOWIEDZ