Internet UPC w Ostołęce?

Polityka, wydarzenia, opinie, problemy, komunikacja
nikt45
szeregowy
Posty: 6
Rejestracja: 18 maja 2008, 9:52

Internet UPC w Ostołęce?

Post autor: nikt45 »

Czy ma ktoś może Internet z UPC w Ostrłęce???
Awatar użytkownika
Michał
starszy chorąży sztabowy
Posty: 595
Rejestracja: 20 maja 2005, 13:22
Lokalizacja: Ostroleka

Re: Internet UPC w Ostołęce?

Post autor: Michał »

A od kiedy masz UPC w Ostrołęce?!
erOs
kapral
Posty: 108
Rejestracja: 15 wrz 2007, 16:11
Lokalizacja: Ostrołęka

Internet UPC w Ostołęce?

Post autor: erOs »

:crazy:
netman
szeregowy
Posty: 1
Rejestracja: 19 maja 2008, 9:23

Re: Internet UPC w Ostołęce?

Post autor: netman »

ups nie ma, ale jest 2 Mb za 50 zł w Novum. I to Wimax, a nie WiFi.
nikt45
szeregowy
Posty: 6
Rejestracja: 18 maja 2008, 9:52

Post autor: nikt45 »

Nie wiem gdzie ty znalezłeś ten cennik novum jakoś ja nie moge więc prosze a linka.
r0dzyn3k
starszy szeregowy
Posty: 94
Rejestracja: 04 lip 2005, 22:07

Re: Internet UPC w Ostołęce?

Post autor: r0dzyn3k »

Jakby UPC było w Ostrołęce, to by chyba zamkneli centrale przy kupcu :D
Może kiedyś... ;x
be.with.me
Lukasz
starszy szeregowy
Posty: 50
Rejestracja: 07 lut 2007, 15:01
Lokalizacja: Ostroleka

Internet UPC w Ostołęce?

Post autor: Lukasz »

Ja tez z tego co wiem to unas nie ma UPC!
ODPOWIEDZ