Telewizja kablowa

Polityka, wydarzenia, opinie, problemy, komunikacja
zygfryd
starszy szeregowy
Posty: 75
Rejestracja: 02 wrz 2008, 8:25

Re: Telewizja kablowa

Post autor: zygfryd »

Zna może ktoś numer telefonu do Biuro Obsługi Klientów Vectry w Ostrołęce?
Awatar użytkownika
Gerrard
starszy szeregowy
Posty: 57
Rejestracja: 23 kwie 2010, 18:51

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Gerrard »

zygfryd pisze:Zna może ktoś numer telefonu do Biuro Obsługi Klientów Vectry w Ostrołęce?
BOK Ostrołęka
29 6941000
Awatar użytkownika
kruk453
starszy kapral
Posty: 189
Rejestracja: 16 maja 2010, 20:25
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Telewizja kablowa

Post autor: kruk453 »

Nie ma co zmieniać telewizji kablowej, ponieważ i tak vectra obejmuję esprit. Lipa :(
Pogotowie komputerowe. Info na GG: 59649123
Awatar użytkownika
Gerrard
starszy szeregowy
Posty: 57
Rejestracja: 23 kwie 2010, 18:51

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Gerrard »

kruk453 pisze:Nie ma co zmieniać telewizji kablowej, ponieważ i tak vectra obejmuję esprit. Lipa :(
Mógłbyś podać szczegóły, bo interesuje mnie ten temat...
Awatar użytkownika
Wilczyca
szeregowy
Posty: 23
Rejestracja: 08 paź 2010, 11:00

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Wilczyca »

kruk453 pisze:Nie ma co zmieniać telewizji kablowej, ponieważ i tak vectra obejmuję esprit. Lipa :(
Ja również jestem ciekawa o co chodzi :)
Awatar użytkownika
kruk453
starszy kapral
Posty: 189
Rejestracja: 16 maja 2010, 20:25
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Telewizja kablowa

Post autor: kruk453 »

Czemu w tym temacie usuwa mi ktoś posty??
Pogotowie komputerowe. Info na GG: 59649123
damien
szeregowy
Posty: 7
Rejestracja: 10 kwie 2007, 15:35

Re: Telewizja kablowa

Post autor: damien »

mam ynet analogowy i jest wsio ok. Mam 20 kanalow za 20 pln w tym 2hd! Dekoder w dzierzawe lub na wlasnosc
Instruktor_Marcin
plutonowy
Posty: 202
Rejestracja: 07 paź 2010, 18:55

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Instruktor_Marcin »

@damien. Chyba miałeś na myśli Ynet TV Cyfrową ale o niskiej rozdzielczości (SD). Bo w analogu kablem koncentrycznym sygnału nie wysyłają. Wtedy nie potrzebował byś dekodera (analogicznie jak w Espricie).
Poza tym jak możesz to podaj przy jakiej ulicy mieszkasz. Z tego co słyszałem Ynet IPTV miał uruchamiać stopniowo na poszczególnych osiedlach. Nawet nie wiedziałem, że już z tym ruszyli, gdyż wcześniej we wrześniu twierdzili, iż zmagają się z niezależnymi od nich problemami natury technicznej.
Awatar użytkownika
morus
starszy kapral
Posty: 192
Rejestracja: 04 mar 2006, 23:52

Re: Telewizja kablowa

Post autor: morus »

Instruktor_Marcin pisze:@damien. Chyba miałeś na myśli Ynet TV Cyfrową ale o niskiej rozdzielczości (SD). Bo w analogu kablem koncentrycznym sygnału nie wysyłają. Wtedy nie potrzebował byś dekodera (analogicznie jak w Espricie).
Poza tym jak możesz to podaj przy jakiej ulicy mieszkasz. Z tego co słyszałem Ynet IPTV miał uruchamiać stopniowo na poszczególnych osiedlach. Nawet nie wiedziałem, że już z tym ruszyli, gdyż wcześniej we wrześniu twierdzili, iż zmagają się z niezależnymi od nich problemami natury technicznej.
Nadal się zmagamy;) Mam nadzieje że za parę dni będzie finisz;)

Na goworowskiej 28A oraz Sucharskiego 2 mamy odpaloną telewizję satelitarną, testowo. Koncentryk do domu, podłączony pod dekoder, HD lub SD
Działa świetnie. Stopniowo będziemy uruchamiać to na kolejnych blokach równolegle z IPTV
Jest to taka alternatywa dla espritu i pakietu srebrnego vectry bo za 10 zł jest 31 kanalow cyfrowych w wersji SD przy umowie na 2 lata, za 20 zł 2 kanaly hd + 20 sd, za 38 10HD + 20 sd
No i do tego dziesiątki kanalow FTA

Szczegolowa oferta jest w przygotowaniu

pozdrawiam

morus YNET MANAGEMENT


pozdr
Awatar użytkownika
kruk453
starszy kapral
Posty: 189
Rejestracja: 16 maja 2010, 20:25
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Telewizja kablowa

Post autor: kruk453 »

Jak dla mnie to cały czas może być Esprit. Stara firma ale w miarę dobry odbiór jest. ;)
Pogotowie komputerowe. Info na GG: 59649123
Awatar użytkownika
esprit
szeregowy
Posty: 27
Rejestracja: 25 paź 2010, 20:52

Re: Telewizja kablowa

Post autor: esprit »

Witam. Od dzisiaj w Espricie kolejny kanał TV tym razem Zone Europa. Za kilka dni podłączone będą kolejne programy.
Pozdrawiam, Jacek Brzostek.
Awatar użytkownika
kruk453
starszy kapral
Posty: 189
Rejestracja: 16 maja 2010, 20:25
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Telewizja kablowa

Post autor: kruk453 »

Na kablówce są nowe kanały. Ale jeszcze chyba nie działające.
Pogotowie komputerowe. Info na GG: 59649123
bartosz2163
szeregowy
Posty: 16
Rejestracja: 31 paź 2010, 10:50

Re: Telewizja kablowa

Post autor: bartosz2163 »

Moim zdaniem esprit jest ok ale brakuje fajnych paru kanalow.Powinni dodać Polsat 2,Polsat News,Polsat Jim Jam bo wcale nie ma zadnych programow polsatowskich jest tylko glowny polsat.Noi jeszcze powinni sie postarac o TVP SPORT i TVN WARSZAWA.A tak wogóle to mieli w najblizszych miesiacach pododawac sto kanałow,puszczali taka informacje na kkanale esprit a teraz raptem ucichlo nie puszczaja jej tylko napisane jest ze dodano zone europa i national geographic.Ciekawe czy dodadza te sto kanalow czy to tylko znow sciema.Juz nie raz tak oszukiwali
bartosz2163
szeregowy
Posty: 16
Rejestracja: 31 paź 2010, 10:50

do Jacek Brzostek

Post autor: bartosz2163 »

Czyli jak w najbliższych dniach zostanie znow dodanych jeden lub w dwa kanaly i koniec znow przez dwa lata nic tak jak to bylo od czasu kiedy bylo dodane fox life czy bedziecie nadal doążyć do udostepnienia tych stu kanałów??
Awatar użytkownika
gutek
chorąży
Posty: 406
Rejestracja: 23 lut 2008, 15:39
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Telewizja kablowa

Post autor: gutek »

niewidocznyprofil pisze:Witam, nie wie ktoś jaka jest najleprza telewizja kablowa w Ostrołęce?
Pozdrawiam
Wystarczy poczytać, a nie iść na łatwiznę. Jest tu dużo wyczerpujących odpowiedzi.... :mrgreen:
metin
szeregowy
Posty: 4
Rejestracja: 25 lut 2011, 21:41

Re: Telewizja kablowa

Post autor: metin »

ja posiadam Vectre i jestem bardzo zadowolona, internet rzeczywiscie w porownaniu z yenet chodzi zdecydowanie szybciej nie musze juz czekac 5 min na otwarcie sie strony:(
Ale Vectra jest tylko w niektorych miejscach na pewno przy spoldzielni na Hallera
Awatar użytkownika
Mies
starszy sierżant
Posty: 315
Rejestracja: 26 lis 2006, 0:05
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Mies »

Kiedy Vectra wejdzie na os centrum, czy ktos z Was moze ma takie info?
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3298
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Qrzysio »

Już pisali, że w kwietniu - o ile dobrze pamiętam.
hallerak
plutonowy
Posty: 201
Rejestracja: 20 sie 2007, 23:46
Lokalizacja: WO .....

Re: Telewizja kablowa

Post autor: hallerak »

a wiecie kiedy bedzie dzialal program TV OSTROLEKA w Vectrze?
Czas sie nie liczy i nieważne jest miejsce
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3298
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Qrzysio »

Jeszcze nie ruszyło? Myślałem, że już działa.
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Vectra Info »

Program jest nadawany pod nazwą Telewizja NAREW i oczywiście nadaje :)
Vectra dajemy więcej
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3298
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Qrzysio »

Jak to jest w końcu?
Telewizja Narew to chyba TV Łomża. Z tego co mówili na gali, TV Łomża ma uruchomić kanał o nazwie TV Ostrołęka.
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Telewizja kablowa

Post autor: Vectra Info »

Zgadza docelowa nazywa TV Ostrołęka, lecz TV Łomża uruchomiła w Ostrołęce program lokalny, który obecnie nosi nazwę Telewizja NAREW.
Vectra dajemy więcej
hallerak
plutonowy
Posty: 201
Rejestracja: 20 sie 2007, 23:46
Lokalizacja: WO .....

Re: Telewizja kablowa

Post autor: hallerak »

Przełączam na TV Łomża a tam albo o Łomży albo o Kolnie.Miało być TV Ostrołęka a nie TV Łomża.w Mławie jest TV Mława to czemu u nas nie ma TV Ostrołęka?
Czas sie nie liczy i nieważne jest miejsce
ODPOWIEDZ