Co myślicie o kebabie Ramzes ??
Ja właśnie przed chwilą zamówiłam kebaba i wiecie co się okazało?
W tym kebabie są grzyby ,takie wielkie maślaki i jest wstrętny.
Miał być duży za 10 zł a okazało się był malutki tylko ciężki bo nie było prawie nic mięsa ale dużo grzybów.
Nie polecam tego kebaba nikomu ,teraz mi się chce wymiotować
polecam kebab w kupcu ten koło sceny jest smaczny i nie drogi krótki czas oczekiwania, naprawde w tej chwili Nr1 w miesicie, jeszcze gringo moge polecić
Co do Gringo to jest superrrr też go polecam.
Co do konkurencji to niestety nie jestem z niej a bardzo lubię kebaby wiec piszę co myślę.
A jak kolega powiedział że jestem taka sama jak kebab to proszę kolegę niech sobie go zamówi i sam się przekona,jak smaczne są wielkie obślizgłe maślaki w nim
jak dla mnie najlepszy kebab jest w Tureckim obok CCC. zaraz potem Gyros ) no i kolo sceny jest niezly... jak dla mnie Gringo nie jest specjalnie dobry... ale jadlem tam tylko raz... i mi nie smakowal
dla mnie najlepszy jest w Mega Kurczaku no i koło sceny a ten Ramzes wogóle sie nie nadaje raz poszedłem spróbowac i wiecej nie pojde niedobre mięso i ochydny sos jogurtowy nie polecam
a mi smakuje w orangu i ten mega kurczak (właściciel wczesniej robił w tym przy kupcu)
no i w gyrosie jest dobry tylko trzeba dobrze trafić kiedyś kumplowi samą bułkie z sosem przywiezli ;] innym razem był tak zaje***ty ze po drugiego dzwoniliśmy
Ja jadłem też kebaba w Ramzesie i co? Niedość, że mięso drobiowe - czyli tańsze niż wieprzowe to jeszcze tak jak napisano wcześniej kebab duży jest bardzo malutki. A promocja wtedy była herbata gratis - wielkie mi co. Nie dokiończyłem go jeść bo był okropny. Nikomu nie polecam. Dla mnie najlepszy Gyros i polędwiczki w Mega Kurczaku.
Ja nie rozumiem czego wy chcecie od kebeba za 10 zl?? Spojrzcie na ceny np w gyrosie i tam duzy kebeb wyglada tak samo jak i w ramzesie a jest tyle drozszy Myslicie ze za 10 zl dostaniecie 2 kilo miesa i do tego tyle samo warzyw? A jaldam kebaba z grzybkami i byly bardzo smaczne konkurencja patrze przezyc nie moze ze maja slabszy utarg przez to ze nowy kebeb otworzyli żalosne