Odbiera u Was TVP1 z nadajnika naziemnego?

Polityka, wydarzenia, opinie, problemy, komunikacja
lucky
szeregowy
Posty: 4
Rejestracja: 02 paź 2008, 23:43

Odbiera u Was TVP1 z nadajnika naziemnego?

Post autor: lucky »

Czy ktoś wie dlaczego nie ma TVP1 z nadajnika naziemnego w Ostrołęce?
uzytkownik
starszy szeregowy
Posty: 96
Rejestracja: 01 sty 2009, 22:10

Re: Odbiera u Was TVP1 z nadajnika naziemnego?

Post autor: uzytkownik »

no wlasnie są problemy z TVP1 z normalnej anteny...
MISIO
starszy szeregowy
Posty: 64
Rejestracja: 09 paź 2008, 11:06

Re: Odbiera u Was TVP1 z nadajnika naziemnego?

Post autor: MISIO »

u mnie nie chodzi
martuska
starszy szeregowy
Posty: 61
Rejestracja: 15 sie 2007, 0:23
Lokalizacja: o-ka

Re: Odbiera u Was TVP1 z nadajnika naziemnego?

Post autor: martuska »

ja tez nie mam tvp1
gocha26
szeregowy
Posty: 33
Rejestracja: 14 gru 2006, 19:39
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Odbiera u Was TVP1 z nadajnika naziemnego?

Post autor: gocha26 »

Na normalnej są problemy, ale na satelicie jest ok :)
hempgru
sierżant
Posty: 275
Rejestracja: 14 sty 2009, 22:45

Re: Odbiera u Was TVP1 z nadajnika naziemnego?

Post autor: hempgru »

u mnie nie chodzi xd
ODPOWIEDZ