Vectra w Ostrołęce - opinie

Polityka, wydarzenia, opinie, problemy, komunikacja
internaucik
szeregowy
Posty: 6
Rejestracja: 07 mar 2011, 11:40

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: internaucik »

witam,
korzystam z vectry od 3 miesięcy (TV i Internet), nie narzekam, cały czas bez awaryjnie i szybkość jest 24Mb/s z małymi wychyleniami :) telefon założyłem mojej mamie również z vectry ( pakiet 500minut bo straszna gaduła jest ) ja jestem w pełni zadowolony z usług, umowę podpisałem z przedstawicielem handlowym w domu :) facet znał się na rzeczy wszystko wyjaśnił , pokazał całą umowę, żadnych problemów i komplikacji co innego w biurze... zanim z nim się spotkałem byłem przy okazji w biurze kompletnie nie odpowiedzialni ludzi... chcieli mi wciskać to co najdroższe chociaż mi zupełnie nie było potrzebne... interesowało minie połączenie 2 tv i policzyli mi ponad 300zł opłat na dzień dobry a przedstawiciel wytłumaczył wszystko, dobrał ofertę do moich potrzeb i obniżył maksymalnie koszty :) (zaoszczędziłem 100zł) poza tym dowiedziałem się że przedstawiciele mają lepszą ofertę od biurowej :) poleciłem tego Pana już kilku znajomym i wszyscy są zadowoleni z jego usług (Pełen profesjonalizm ).
Przed chwilą zadzwoniłem do niego i wyraził zgodę na podanie jego numeru i danych na forum :)

// dane usunięte przez moderatora

Szczerze polecam tego Pana:)
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3343
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Qrzysio »

Sam do siebie dzwoniłeś?
internaucik
szeregowy
Posty: 6
Rejestracja: 07 mar 2011, 11:40

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: internaucik »

hehe... śmieszny jesteś i żałosny sugerując takie rzeczy...
Po prostu jestem wdzięcznym użytkownikiem
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Vectra Info »

Do internaucik , tak się składa, że przedstawiciel handlowy i biuro ma taką samo ofertę sprzedażową :) Zaoszczędziłeś "100 zł" bo przedstawiciel dał ci mniejszy pakiet :) Napisz (jeśli to nie jest tajemnicą) jaki pakiet posiadasz.
Vectra dajemy więcej
internaucik
szeregowy
Posty: 6
Rejestracja: 07 mar 2011, 11:40

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: internaucik »

złoty +24MB/s i drugie gniazdo analogowo , w biurze próbowali mi wmówić że konieczny jest drugi dekoder za 100zł mimo iż tłumaczyłem że na drugim telewizorze nie potrzebuję pełnego pakietu i wystarczy mi kilka podstawowych kanałów tym bardziej że mam bardzo stary TV z tylko wejściem antenowym... Przedstawiciel mi powiedział ze nawet bym drugiego dekodera nie mógł podłączyć pod ten TV ... a Pani w biurze mówiła ze innej opcji nie mam i do każdego TV można podłączyć dekoder...
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Vectra Info »

Czyli twoje miesięczne rachunki to 62,6 zł + 20 zł za gniazdo. Pani z biura miała racje do każdego TV można podłączyć dekoder minimalne wymagania złącze EURO (SCART).
Vectra dajemy więcej
internaucik
szeregowy
Posty: 6
Rejestracja: 07 mar 2011, 11:40

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: internaucik »

Vectra Info pisze:Czyli twoje miesięczne rachunki to 62,6 zł + 20 zł za gniazdo. Pani z biura miała racje do każdego TV można podłączyć dekoder minimalne wymagania złącze EURO (SCART).

post wyżej napisałem że mam w TV tylko wejście antenowe!!! nie mam euro!!!

czyli jednak nie można podłączyć do każdego...
Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 13:27 przez internaucik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3343
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Qrzysio »

internaucik - nie wierzę, że jesteś klientem.

Jesteś za to pracownikiem firmy Vectra i piszesz z Olsztyna. Moim zdaniem wprowadzasz użytkowników naszego forum w błąd.

Ciągle podtrzymuję, że jesteś przedstawicielem i podałeś swój numer telefonu. I jestem przekonany, że tak jest. Numer oczywiście usunąłem i nie polecam zamieszczać go ponownie.

Swoją opinią uderzasz w firmę, w której pracujesz, być może dlatego, że dzięki klientowi zgłaszającemu się bezpośrednio do ciebie, otrzymujesz prowizję. Moim zdaniem takie zachowanie jest nie fair.
Awatar użytkownika
Gerrard
starszy szeregowy
Posty: 57
Rejestracja: 23 kwie 2010, 18:51

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Gerrard »

internaucik pisze:witam,
korzystam z vectry od 3 miesięcy (TV i Internet), nie narzekam, cały czas bez awaryjnie i szybkość jest 24Mb/s z małymi wychyleniami :) telefon założyłem mojej mamie również z vectry ( pakiet 500minut bo straszna gaduła jest ) ja jestem w pełni zadowolony z usług, umowę podpisałem z przedstawicielem handlowym w domu :) facet znał się na rzeczy wszystko wyjaśnił , pokazał całą umowę, żadnych problemów i komplikacji co innego w biurze... zanim z nim się spotkałem byłem przy okazji w biurze kompletnie nie odpowiedzialni ludzi... chcieli mi wciskać to co najdroższe chociaż mi zupełnie nie było potrzebne... interesowało minie połączenie 2 tv i policzyli mi ponad 300zł opłat na dzień dobry a przedstawiciel wytłumaczył wszystko, dobrał ofertę do moich potrzeb i obniżył maksymalnie koszty :) (zaoszczędziłem 100zł) poza tym dowiedziałem się że przedstawiciele mają lepszą ofertę od biurowej :) poleciłem tego Pana już kilku znajomym i wszyscy są zadowoleni z jego usług (Pełen profesjonalizm ).
Przed chwilą zadzwoniłem do niego i wyraził zgodę na podanie jego numeru i danych na forum :)

// dane usunięte przez moderatora

Szczerze polecam tego Pana:)
Ewidentna reklama przedstawiciela handlowego. Oni zawsze wciskają ściemę dla klienta jak najwięcej i jak najdrożej dla klienta. Bo im więcej sprzeda lub będzie to szybszy Internet (choć klient nie bedzie miał takiego zapotrzebowania) to on ma większą prowizje, coś o tym wiem.

Jak ktoś chce zaoszczędzić lub nie wie jaką szybkość wybrać itp. to niech pyta na forum, tutaj więcej się dowiesz niż w biurze i u przedstawiciela h oraz dobrze wybierzesz np. prędkość Internetu. Ja mogę dużo pomóc.
złoty +24MB/s i drugie gniazdo analogowo , w biurze próbowali mi wmówić że konieczny jest drugi dekoder za 100zł mimo iż tłumaczyłem że na drugim telewizorze nie potrzebuję pełnego pakietu i wystarczy mi kilka podstawowych kanałów tym bardziej że mam bardzo stary TV z tylko wejściem antenowym... Przedstawiciel mi powiedział ze nawet bym drugiego dekodera nie mógł podłączyć pod ten TV ... a Pani w biurze mówiła ze innej opcji nie mam i do każdego TV można podłączyć dekoder...
no i widać kompetencje ludzi z biura... post wyżej napisałem że mam w TV tylko wejście antenowe!!! nie mam euro!!! i jak byłem w biurze też to tłumaczyłem ale widać nie wiedzieli o czym mówię... czuję się jak przy rozmowie z tą samą Panią...

czyli jednak nie można podłączyć do każdego... z resztą sama Pani wypowiedz przeczy temu "każdego" a kilka słów dalej "minimalne wymagania".. więc jest jakieś ale...
Nie dość, że ściemniasz to jeszcze masz mało wiedze.
Mając tylko wejście antenowe w TV można podłączyć dekoder cyfrowy, np. dekoder SD w Vectrze na wyjście antenowe.
Nowe dekodery cyfrowe np. PVR HD można połączyć przez modulator koszt ok.40zł na allegro do Tv z wyjściem antenowym.

Poza tym jeśli ktoś mieszka w spółdzielni OSM, może podłączyć 1 TV do analogówki za free i będzie miał 5 kanałów za free. Później zamawiasz TV cyfrową na drugi TV i automatycznie w pierwszym TV masz full analogową telewizje (ale nie każdy o tym wie, a w biurze i u przedstawiciela nie dostaniesz takiej informacji).
Lub zamawiając sam Internet można zrobić sobie TV analogową (ok.28 kanałów) za free (koszty instalacji kabel itp.) nawet na kilka telewizorów.

Można też samemu rozdzielać sygnał TV analogowej i zaoszczędzić kasę oraz nie będziesz miał tego na "papierze". Bo jak ci technik z Vectry to wykona to podpisujesz protokół odbioru na np. 3 TV, później nie wiadomo co z tym robi spółdzielnia, może w liczyć w czynsz 3 abonamenty tv polskiej lub zarejestrować Ci te telewizory.
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Vectra Info »

Vectra zmieniła się na wiosenne :)
Pojawiła się nowa oferta na telewizje cyfrową :P
Vectra dajemy więcej
Awatar użytkownika
Mies
starszy sierżant
Posty: 315
Rejestracja: 26 lis 2006, 0:05
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Mies »

Droga Vectro jak tam idą pracę na os. Centrum?
Pozdrawiam serdecznie
internaucik
szeregowy
Posty: 6
Rejestracja: 07 mar 2011, 11:40

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: internaucik »

Ewidentna reklama przedstawiciela handlowego. Oni zawsze wciskają ściemę dla klienta jak najwięcej i jak najdrożej dla klienta. Bo im więcej sprzeda lub będzie to szybszy Internet (choć klient nie bedzie miał takiego zapotrzebowania) to on ma większą prowizje, coś o tym wiem.

Jak ktoś chce zaoszczędzić lub nie wie jaką szybkość wybrać itp. to niech pyta na forum, tutaj więcej się dowiesz niż w biurze i u przedstawiciela h oraz dobrze wybierzesz np. prędkość Internetu. Ja mogę dużo pomóc.
a wy nadal swoje... nie macie racji całkowicie... człowiek chciał się wypowiedzieć
, podzielić swoimi uwagami i spostrzeżeniami i oberwał oskarżeniami... normalnie czuję się napiętnowany...
ile razy mieliście doczynienia z przestawicielami handlowymi?? ja korzystam z ich usług i to nie tylko tego konkretnego Pana z vectry.... ale mam jeszcze kilka wizytówek Pana z PKO, pani z ING , Pani z Plusa i innych... mam do nich zaufanie ... i wychodzę z założenia że po co mam stać w kolejce jak mogę dać człowiekowi zarobić... no ale spoko wasz wybór... ja nie zamierzałem robić komuś reklamy tylko podzieliłem się swoimi przeżyciami... po to jest forum , służy do wyrażania opinii i przypominam że czasy cenzury MINĘŁY!!!! i w tekstach usuniętych nie było nic niezgodnego z regulaminem.... więc zastanawiam się do kogo napisać skargę na moderatora...

Nie dość, że ściemniasz to jeszcze masz mało wiedze.
Mając tylko wejście antenowe w TV można podłączyć dekoder cyfrowy, np. dekoder SD w Vectrze na wyjście antenowe.
Nowe dekodery cyfrowe np. PVR HD można połączyć przez modulator koszt ok.40zł na allegro do Tv z wyjściem antenowym.
a czy TY uważasz że mi się chce szukać jakiś modulatorów.. fakt przedstawiciel nie mówił mi o takiej możliwości... ale nie sądzicie że 100 zł za drugi dekoder to przesada...??? tym bardziej że mi nie potrzebny taki luksus...


Poza tym jeśli ktoś mieszka w spółdzielni OSM, może podłączyć 1 TV do analogówki za free i będzie miał 5 kanałów za free. Później zamawiasz TV cyfrową na drugi TV i automatycznie w pierwszym TV masz full analogową telewizje (ale nie każdy o tym wie, a w biurze i u przedstawiciela nie dostaniesz takiej informacji).
Lub zamawiając sam Internet można zrobić sobie TV analogową (ok.28 kanałów) za free (koszty instalacji kabel itp.) nawet na kilka telewizorów.
to ciekawe.... ale te gniazda były robione przy głównych TV podobno i nie wiem czy jest tam wolna wtyczka na podciągnięcie kabla pod drugi TV
Można też samemu rozdzielać sygnał TV analogowej i zaoszczędzić kasę oraz nie będziesz miał tego na "papierze". Bo jak ci technik z Vectry to wykona to podpisujesz protokół odbioru na np. 3 TV, później nie wiadomo co z tym robi spółdzielnia, może w liczyć w czynsz 3 abonamenty tv polskiej lub zarejestrować Ci te telewizory.
Wiesz że namawiasz do przestępstwa ??? i takie wypowiedzi zgodnie z regulaminem się usuwa...
A MODERATOR czyta wybiórczo!!!!
może i ciekawe rozwiązanie.. ale jestem ciekaw czy vectra nie jest w stanie sprawdzić nielegalnie ściąganie TV....
internaucik
szeregowy
Posty: 6
Rejestracja: 07 mar 2011, 11:40

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: internaucik »

Qrzysio pisze:internaucik - nie wierzę, że jesteś klientem.

Jesteś za to pracownikiem firmy Vectra i piszesz z Olsztyna. Moim zdaniem wprowadzasz użytkowników naszego forum w błąd.

Ciągle podtrzymuję, że jesteś przedstawicielem i podałeś swój numer telefonu. I jestem przekonany, że tak jest. Numer oczywiście usunąłem i nie polecam zamieszczać go ponownie.

Swoją opinią uderzasz w firmę, w której pracujesz, być może dlatego, że dzięki klientowi zgłaszającemu się bezpośrednio do ciebie, otrzymujesz prowizję. Moim zdaniem takie zachowanie jest nie fair.


Nie wierzysz w zadowolonego klienta?? trudno...

Nie chce mi się w to bawić ale usuwasz i ingerujesz w wiadomości bezprawnie, ponieważ wszystko było zgodne z regulaminem... chcesz to baw się w Boga dalej... a numer do tego Pana jak i do przedstawicieli z innych firm każdemu podam na priv jeżeli tylko będzie chcieć...
całe życie korzystam z usług takich ludzi.... nauczyłem się nie dać się nabrać...

Poza tym zastanów się dobrze... i pomyśl... czy ktoś z vectry publicznie by wyrażał się niepochlebnie o sowich kolegach i jeszcze podał swoje dane...
Myślenie nie raz boli...


ale nieważne...

jeszcze raz przypominam wszystkim że nie chciałem robić komuś reklamy i antyreklamy... po prostu wyraziłem swoją opinię... do tego służą fora... a że ktoś odebrał to inaczej to bardzo mi przykro...

odnośnie tych prowizji przedstawiciela i wciskania to dodam że to właśnie w biurze

proponowano mi droższe pakiety i ten nieszczęsny drugi dekoder... a przedstawiciel zaproponował mi ofertę po wywiadzie ze mną...

myślicie że jeżeli chciałby mnie naciągnąć to zaproponował by mi to co droższe czyli to co w biurze czy to co mam teraz... bo pewnie ma więcej płacone za większy pakiet i drugi dekoder...
i choćby to mnie przekonało...

ale ok... zaraz znów ktoś mi zarzuci reklamę na dodatek na tym forum dowiedziałem sie ze pracuję w vectrze.... fajnie :)
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Vectra Info »

Przynieś rachunek od konkurencji a otrzymasz duży RABAT !
Vectra dajemy więcej
Naoki
szeregowy
Posty: 7
Rejestracja: 06 lip 2010, 13:09

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Naoki »

Obsługa klienta jest po prostu śmieszna...
od ponad 2miesięcy, zbywają, że zlecenie zostało wysłane, a do tej pory jest to nie załatwione.
Przepraszam, ale czy to klient jest temu winny? Jak jeszcze długo mam czekać i płacić za coś co nie działa w pełni?

Edit~
~Muszę za to pochwalić Pana Vectra Info, widać, że zależy mu na zadowolonym kliencie.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2011, 18:04 przez Naoki, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Mies
starszy sierżant
Posty: 315
Rejestracja: 26 lis 2006, 0:05
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Mies »

Witam i odswiezam, Vectra na os centrum kiedy planuje wejsc? Chodzi mi o ul Madalinskiego. Mowa byla o kwietniu, czy dalej ten termin jest aktualny?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Vectra Info »

Do Naoki:
Ponawiam pytanie z czym były problem ?
Vectra dajemy więcej
Naoki
szeregowy
Posty: 7
Rejestracja: 06 lip 2010, 13:09

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Naoki »

Naoki Odpowiada.
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Vectra Info »

Witam, od 21 Kwietnia Vectra oferuje swoje usługi Telewizji, Internetu oraz Telefonu stacjonarnego na poniższych ulicach;

- Brata Żebrowskie 4,
- Gen. Józefa Hallera 1,
- Gen. Józefa Hallera 3,
- Gen. Józefa Hallera 3A,
- Hanki Sawickiej 17,
- Insurekcyjna 6,
- Psarskiego 15,
- Sienkiewicza 24/26.


Zapraszamy do biura Hallera 13 :)
Vectra dajemy więcej
telewiz
szeregowy
Posty: 5
Rejestracja: 24 sie 2010, 22:06

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: telewiz »

a gdzie goworowska 31 i 32??
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Vectra Info »

Goworowska 32 również jest już dostępna.
Natomiast Goworowska 31 będzie dostępna w tym roku.
Vectra dajemy więcej
Xmarian
szeregowy
Posty: 3
Rejestracja: 29 kwie 2011, 18:01

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Xmarian »

a kiedy te centrum?
Awatar użytkownika
Michał
starszy chorąży sztabowy
Posty: 595
Rejestracja: 20 maja 2005, 13:22
Lokalizacja: Ostroleka

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Michał »

Ale i nagrody... Telewizor byście jakiś dali a nie taką "super nagrodę".
Xmarian
szeregowy
Posty: 3
Rejestracja: 29 kwie 2011, 18:01

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Xmarian »

Czemu na stronie vectra nie ma nic o ostrołęce? Czemu nie ma tych promocji które są niby u nas w mieście? Czy to jakaś podpucha??
Awatar użytkownika
Vectra Info
szeregowy
Posty: 39
Rejestracja: 18 paź 2010, 10:08
Lokalizacja: Ostrołęka, Hallera 13

Re: Vectra w Ostrołęce - opinie

Post autor: Vectra Info »

Do Xmarian,
na stronie Vectry podana jest oferta ogólnopolska natomiast w Ostrołęce jest ważna oferta lokalna.
Oferta dostępna w Ostrołęce jest znacznie korzystniejsza.
Vectra dajemy więcej
ODPOWIEDZ