Jestem przerazony czasem w jakim dostarczane jest jedzenie zamawiane w Ostroleckich lokalach. Najwolniejszym dostawca jedzenia jest Gyros , nikomu nie polecam , srednia oczekiwania na zamowienie to 1godz. Najszybszym dostawcą jest Mr Jones Pizza, naprawde blyskawiczna dostawa, 10% rabatu dla firm, naprawde mozna sie niezle nawcinac. MAM PROPOZYCJE DLA FORUMOWICZOW O ZAMIESZCZAMIE SWOICH DOSWIADCZEN
W 200% zgadzam sie z autorem, Gyros dowozi zarcie w fatalnym tempie. Gdy mowia "pol godziny" nalezy czekac poltora. Poza tym zdazylo mi sie juz 2 razy, ze po prostu zapomniano o mnie. Nie mniej jednak maja tam ekstra kebab dlatego czesto tam zamawiam, ale po doswiadczeniach z duzym wyprzedzniem. Dobry dowoz jest z restauracji Orange (choc kebab juz nie taki dobry). Dziwie sie, ze np za 8 zl chce im sie odpalac samochod i jechac. Ale chwala im za to.
Co do Mr. Jones'a miałem dość niemiłe wspomnienia... Pizza zamówiona o 12 dojechała do mnie chyba 13.10 , choć obiecano 20-30 minut. o 13.00 zadzwonił koleś bo nie mógł znaleźć adresu, namotał sie troche no i dowiózł jadło wpół zimne... Wszystko byłoby można zrozumiec gdybym usłyszał chociaż "przepraszamy za opóźnianie", a tu nic!!!
Co ciekawe, jak zadzwoniłem do nich, podzielić się swoją opinią na temat całej sytuacji, babeczka wydarła na mnie, ze oni nie są w stanie tak dokładnie obliczyć czasu... bez dalszego komentarza...
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. AirCafe.pl
W Gyrosie sam pracowąłem przez 3 dni na zastępstwie jako dostawca więc wiem o tym co nieco. Otóż sam dowóz nie jest długi. Problem jest w tym, że dziewczyny, które nakładają kebab nienadążają, gdyż nawet w tygodniu zamówień jest strasznie dużo, a chyba nikt nie chciałby dostać surowego mięsa. Gdyby były tam dwa kebaby i więcej obsługi to nie byłoby takich problemów.
W pierwszej kolejności są załatwiani klienci którzy stoją przy okienku a dopiero później, w mniędzy czasie nakłada się kebaby na dowóz.
Na centrum koło taksówek jest teraz extra kebabik(dużo chudego mięsa,różne dodatki).Teraz jest chyba jest tam nowy włascicie.Wcześniej kebab tam był średni,ale teraz bardzo dobry, może lepszy niż w Gyrosie
Witam serdecznie czytelnikow MO..
Chcialbym cos od siebie dodac czesto zamawiam pizze itp na telefon:
Co do pizzy Ricca pisze:
Pizza Ricca ma dobry dowoz, tylko ze pizze ktore sa robione mi nie pasuja ze wzgledow takich ze jak podnosze pizze to jakby z niej zupa sie wylala taka mam opinie.
Pizza Diavolo pisze:
Dowoz szybki jakie 20min do klienta, kebab jest dosc dobry sosy maja dobre pizza b. smaczna ale zalezy jaka
Restauracja: Gyros pisze:
Nie lubie tam jadac Kebaba gdyz za duzo surowki, niz miesa chleb ktory jest da sie jakos zjesc dowoz dluuugo raz dzwonilem to kazali czekac mi 1,30h
Orange pisze: nie jadam tam nie zamawialem wiec nie wiem
Ale i tak najlepszy KEBAB jest w statym kupcu kolo sceny mrr
nie polecam kebaba POD PAPUGAMI ostatni dostałem "kebaba" bułka a w środku kapusta pekińska i dosłownie 5 małych kawałków miesa i pół plastra pomidora. super jak na durzego kebabaa odnośnie pizza polecam american pizza i rica kebab najlepszy w kupcu obok sceny
Raz zamówiłem kebaba w kupcu i w środku było: listek sałaty,dwa plasterki pomidora,trzy plastry cebuli,trochę żylastego mięsa,sos. Dobre to oni mają ale frytki.
ten w kupcu ma najlepszy w miescie sos, reszta to cieniutko, mieska mniejniz w Gyrrosie, kapusta na zapchanie przestrzeni, pol plastr pomidora i tu koniec, bula przejdzie
w Diavolo miesko spoko, bula git, ale sos to majonez fe
najlepszy kebab jest oczywiscie w kupcu a raczej byl... za czasow kiedy sam szef robil, napchal w bulke miesa ile wlazlo a teraz tych dwoch co robi to szkoda gadac, u tego wyzszego kebab bokserski wyglada jak polowa zwyklego u szefa, nie wiem co oni z tym miesem robia - moze zabieraja do domu w kieszeniach? Czas robienia jest za to bardzo krotki bo czy dlugo moze trwaz wlozenie 5 kawalkow miesa do bulki? Drugim dobrym kebabem jest konkurencyjny turecki przeniesiony teraz do handlowca ale wylacznie drobiowy... sporo mieska i super przyprawione, warto zaplacic za niego 9 zl. Polecam! Calkiem szybko je robia!
kebab w kupcu=kpina
jak cos to frytki albo mix...
a jesli chodzi o dobry kebab to orange,gyros...
a tak ogolnie to wole sobie do ricy skoczyc na kozacką pizze...
i chcialbym zauwazyc,ze w Oce nie ma zadnego wyboru!! co dwa kroki nowy kebab,jakas buda z zapiekankami(zal) zygam tymi kebabami(tylko ass rosnie)... zero wyboru...
Witam
a co sadzicie o barze SAJGON na ulicy Hallera, macie jakies doswiadczenia? Z moich informacji wiem ze jest spoko, umiarkowane ceny tylko szamy jak narazie nie dowoza
haha - moj temat Bar Gyros górą !!! Oczywiscie tylko i wylacznie jesli samemu idzie sie po jedzenie. Kierowca (ten starszy pan) to totalna porazka... Porusza sie tym tickiem z predkoscia nie wieksza niz 20km/h dlatego maja takie opoznienia w dostawach Kiedys czekalem godzine na jedzenie z gyrosa wiec przedzwonilem zapytac czy jeszcze dzis zjem ten kebab na co pani powiedziala ze przepraszają ale "Kierowca nie moze przebic sie przez "miasto"".
Pozdrawiam jedzących kebab w kupcu przy scenie - chyba straciliscie węch Proponuje przespacerowac sie miedzy kupcem a pocztą i powąchac jak to g**no cuchnie
Ten zapach to mięso sie nazywa jakbys nie wiedzial. Gyros pachnie bardziej aromatycznie bo gigantyczne ilosci przypraw na miesko wala. A poza tym 4 kawałki miesa i cala bulka warzyw nie jest za bardzo oplacalna... chociaz teraz to wszedzie tak niestety robia
Człowieku nie wiem co ty jesz za mięso To w Gyrosie podczas smazenia przynajmniej nie wali skarpetami Poza tym mialem okazje dowiedziec sie w jakich warunkach transportowane bylo mieso do Kebaba w kupcu i wiecej go nie tkne