he he jak to sie mowi nasrac i rozmazac na takie rozpozadzenie.
ciekawe jak oni beda sprawdzac czy to samochod nauczyciela czy ucznia, moze po tlumiku, ale zabora ma sportowy, taki regulowany wiec nie darady

ale beka.
a te dvd wogole nie dziala bvy puscili jakas komedie albo shreka a oni nawet filmu przyrodniczego nie wlacza, no i pytam sie, na hu* to

czy nie lepiej kupic cos do szkoly, jak kolega wyzej wspomnial, dzwi, moja mam uczyla sie w tej szkole i mowi ze dzwi sa te same od jej czasow, chociaz dyrekcja tez a jej nikt nie wymienia, no ale moze z dyrekcja zmienia i dzwi.
druga sprawa tak nieszczesna podloga, chyba robil ja ten co siedzi na PKS bo tak zwalonej roboty to nie widzialem.
a co do wpuszczania to uwazajcie bo nie tylko obcych nie wpuszczaja ale i uczniow, a to dlatego ze, dyrekcja upodobala sobie ze na sam koniec roku WSZYSCY maja nosci identyfikatory, ale gdzie ja go znajde skoro przez poprzednie 2 lata nikogo nie obchodzilo czy go mam, a dzis rano pan dyrektor z pania sekretarka stali na schodach i patrzyli ktory to delikwent nie posiada owej odznaki.
chcialbym pogratulowac dyrekcji pomyslu z drukowanymi zakazami, moze zrobia nam na korytarzu, drogi z pierwszenstwem albo ograniczenia predkosci itp. chociaz w podstawowce by sie takie przydalo.