Ynet Telewizja +internet
Ynet Telewizja +internet
Czy już ma ktoś podłączona telewizje , czy jest to dobry odbiór, porównując np do cyfry+lub innych sieci tv.
Re: Ynet Telewizja +internet
Widziałem w siedzibie firmy - jest ogromny telewizor. Odbiór jest normalny, jakość cyfrowa, żadnych szumów.
Pozdrawiam
www.moja-ostroleka.pl
www.moja-ostroleka.pl
- przeklinak
- chorąży
w siedzibie to normalne że będzie ok
zobaczymy opinie użytkowników bo ona będzie bardziej wiarygodna
jak będą dobre recenzje to sam może się nawet na tę ofertę zdecyduję tylko szkoda że dekodery są drogie

jak będą dobre recenzje to sam może się nawet na tę ofertę zdecyduję tylko szkoda że dekodery są drogie

Nie są drogie, 39 zł aktywacja i koniec
Chyba ze chcesz na wlasnosc
Chyba ze chcesz na wlasnosc
- przeklinak
- chorąży
to ktoś mnie w błąd wprowadził bo coś słyszałem że ok 800 zł ma byc za "wypożyczenie"
a jak się przedstawia sytuacja jakbym chciał na kilka telewizorów to rozprowadzic ?
a jak się przedstawia sytuacja jakbym chciał na kilka telewizorów to rozprowadzic ?
multiroom 10 zł co miesiąc, + 99 zł aktywacja
Ostatnio zmieniony 16 lut 2011, 15:22 przez morus, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli w Rzekuniu mam teraz internet z Ynet to nie będzie problemu z podłączeniem telewizji? Cena taka sama jak w cenniku ?
Tak bedzie, nasza TV jest dostępna tylko w blokach na terenie miasta
Ah szkoda w takim razie ;/
Dwie godziny temu skończyli u mnie zabawę z kablami i podłączyli TV. Wstępnie jestem zadowolony bo nic się nie tnie i jakość obrazu jest jak np. w Cyfrze+ także jest ok. Mam wykupiony multiroom i na drugim dekoderze też wszystko ładnie śmiga. Denerwujące jest tylko światełko od sieci na dekoderze, które cały czas mryga ale da się to zakleić i nie będzie tak drażniło 

Siemka
Dioda musi mrygac gdyz caly czas do dekodera dociera transmisja sieciowa:)
Dioda musi mrygac gdyz caly czas do dekodera dociera transmisja sieciowa:)
Witam
Morus, powiedz mi kiedy bedziecie zakladac TV na os centrum, min berlinga, madalinskiego?
Pozdrawiam
Morus, powiedz mi kiedy bedziecie zakladac TV na os centrum, min berlinga, madalinskiego?
Pozdrawiam
Siemka, juz mozna skladac zamowienia
Ktoś już ma tę telewizję w ynet? Jak to działa? Oki czy do niczego?
Mój znajomy ma i mówi, że śmiga super. Słyszałem kilka opinii, na razie wszystkie pozytywne.
Pozdrawiam
www.moja-ostroleka.pl
www.moja-ostroleka.pl
Oto aktualna lista bloków w których dostępna jest nasz TVMies pisze:Witam
Pozdrawiam
11 listopada 2, 11 listopada 1, starosty kosa 2a, 11 listopada 4, pradzynskiego 1, psarskiego 18, goworowska 13, goworowska 11, konopnickiej 8, gorbatowa 18, jana pawla 119, jana pawla 128, jana pawla 130, jana pawla 132, jana pawla 134, leczysk 10/14, leczysk 5/7, leczysk 3, dobrzanskiego 14, gorbatowa 20, gorbatowa 20a, goworowska 28a, sienkiewicza 3, zubrzyckiego 4, zubrzyckiego 25, sucharskiego 4, krzywickiego 1, denisiewicza 4, zebrowskiego 4, lubieńskiego 4, 11 listopada 10, psarskiego 22, Madalińskiego 27, Baśniowa 3, Sikorskiego 49, Modrzejewskiej 11
Czyli już trochę centrum jest;)
Na koniec marca planujemy Berlinga i Madalińskiego
Pozdrawiam
Do :Morus
A mnie intryguje taka rzecz, że dowiaduję się z forum o możliwości podłączenia w moim bloku Waszej telewizji
. Zero inicjatywy- kilka ulotek tak drogo kosztuje. Chyba nie zależy Wam na zdobyciu dodatkowych abonentów albo sądzicie ,że cała Ostrołęka czyta te forum. A prawda jest taka ,że dużo moich znajomych dowiaduje się ode mnie ,że weszliście z telewizją. Nawet ci co mają już u Was Internet nie mają pojęcia. Konkurencja podbiera Wam klientów ( mnie też) a Wy się przyglądacie.
Czyli klient ma szukać Was a nie odwrotnie.
Ups … co złego to nie ja. Sorry.

A mnie intryguje taka rzecz, że dowiaduję się z forum o możliwości podłączenia w moim bloku Waszej telewizji

Czyli klient ma szukać Was a nie odwrotnie.

Ups … co złego to nie ja. Sorry.

Siemka. Ulotki roznosimy systematycznie... Widzisz... Z tymi ulotkami to jest tak że po wrzuceniu do skrzynki leżą one na zewnątrz i czekają na sprzątaczke:)aga1009 pisze:Do :Morus
A mnie intryguje taka rzecz, że dowiaduję się z forum o możliwości podłączenia w moim bloku Waszej telewizji![]()
. Zero inicjatywy- kilka ulotek tak drogo kosztuje. Chyba nie zależy Wam na zdobyciu dodatkowych abonentów albo sądzicie ,że cała Ostrołęka czyta te forum. A prawda jest taka ,że dużo moich znajomych dowiaduje się ode mnie ,że weszliście z telewizją. Nawet ci co mają już u Was Internet nie mają pojęcia. Konkurencja podbiera Wam klientów ( mnie też) a Wy się przyglądacie.
Czyli klient ma szukać Was a nie odwrotnie.![]()
Ups … co złego to nie ja. Sorry.![]()
No ale musimy pomyśleć nad jakąś konkretną reklamą:)
pozdr
A kiedy Kolberga, Chętnika ?
Generalnie już możemy podłączyć, odezwij sie na naszym forum na PM jak jestes zainteresowany
EDIT
Dziś uruchomiliśmy tv na nast blokach:
Bohaterów Warszawy 33,31,31a,35 i 37
Pozdrawiam
EDIT
Dziś uruchomiliśmy tv na nast blokach:
Bohaterów Warszawy 33,31,31a,35 i 37
Pozdrawiam
Witam
A kiedy Madalińskiego 19?
pozdro
A kiedy Madalińskiego 19?
pozdro
Siemka, myślę że maxymalnie w połowie kwietnia
pozdr
pozdr
Witam, a kiedy będzie dostępna tv cyfrowa na ul. Grota Roweckiego?
Na grota planujemy jakoś w wakacje
Informuje że odpaliliśmy bloki przy ul psarskiego 22, goworowska 29, gocłowskiego 7a, psarskiego 18, 16, 14, 12
pozdrawiam
EDIT
Dziś uruchomiliśmy tv na: Sucharskiego 1,3,5,7, Sikorskiego 8,10,12,14,16
pozdr
Informuje że odpaliliśmy bloki przy ul psarskiego 22, goworowska 29, gocłowskiego 7a, psarskiego 18, 16, 14, 12
pozdrawiam
EDIT
Dziś uruchomiliśmy tv na: Sucharskiego 1,3,5,7, Sikorskiego 8,10,12,14,16
pozdr
A czy telewizja jest dostępna na centrum??