Dentysta Kucharski - opinie
Dentysta Kucharski - opinie
witam, potrzebuję opinii na temat dentysty p. Kucharskiego. Słyszałem różne, a przed wizytą lepiej wiedzieć.
Re: dentysta p.Kucharski- opinie
Osobiście nie byłem - ale słyszałem raczej słabe opinie mimo dobrego sprzętu .
Zależy też co jest do zrobienia .
Zależy też co jest do zrobienia .
- głęboka otchłań
- starszy chorąży sztabowy
Re: dentysta p.Kucharski- opinie
Osobiście byłam, kilka razy, świeżo po tym jak P. Kucharski otworzył gabinet.
Robi poprawnie, dość miły, dobry, nowy sprzęt, jak na moją kieszeń - drogo.
Robi poprawnie, dość miły, dobry, nowy sprzęt, jak na moją kieszeń - drogo.
gg 33063013
Re: Dentysta Kucharski - opinie
Chodze do tego lekarza, nie bede robila reklamy napisze tylko ze najblizszy wolny termin ma za poltora miesiaca, a jesli ktos sie chce umowic po 15:00 to w przyszlym roku, to chyba o czyms swiatczy
" swiatczy" pewnie o Tobie....
To że terminy na nowy rok to o niczym nie świadczy. Na NFZ kolejki są daleko w nowy rok(nawet czerwiec) a jakość usług nie idzie w parze z ilością zapisów.
Poza tym może pracować po parę godzin tylko popołudniu więc i kolejki długie.
Czy ktoś wie czy doktor przyjmuje małe dzieci?
Poza tym może pracować po parę godzin tylko popołudniu więc i kolejki długie.
Czy ktoś wie czy doktor przyjmuje małe dzieci?
Ja osobiście nie polecam wizyta u dr trwa z przyjazdem i odjazdem 15 minut , nie oczyszcza przykleja plomby potem wypadają wizyta kosztuje 120 zł jak jesteś umówiony na wizytę to nigdy nie weszłam o czasie zawsze poślizg mino tego ze pacjenta niebyło. Jak przychodzisz na poprawkę to komentarz nie przyjemny z podejściem takim nie wróżę dr przyszłości a powinien szanować klinentow-pacjentów wydałam ponad 2 tys na żeby i to stracona kasa
Szanowni Państwo , każdy z nas ma prawo do swoich osobistych ocen i spostrzeżeń dotyczących pracy i poprawności przeprowadzanych zabiegów i leczenia przez danego lekarza , w tym przypadku stomatologa jakim jest Pan Kucharski. Ja opiszę swój przypadek , myślę że dla osób zainteresowanych i myślących może okazać się pomocny w wyborze stomatologa. Jestem człowiekiem w średnim wieku , więc co niektóre moje zęby okres świetności miały już za sobą. Zanim trafiłem do Pana Kucharskiego korzystałem wcześniej z usług czterech innych stomatologów w naszym mieście i oczywiście każdy z nich zapewniał , że jest najlepszy i zrobi wszystko najlepiej , a przy pierwszej wizycie u każdego z nich była kilku minutowa wypowiedź ile to błedów popełnił poprzednik i jakim jest niedouczonym specjalistą. Wszyscy brali takie same stawki za swoje usługi porównywalne do Pana Kucharskiego. Lecząc się u tych stomatologów poświęciłem kilka lat , straciłem trzy zęby - były to podobno przypadki beznadziejne i wypadło mi również kilka zrobionych przez nich plomb. Po tych kilku latach stanął na mojej drodze , polecony przez zadowolonego znajomego doktor Kucharski. Od razu przy pierwszej wizycie odczułem wielką różnicę , i nie chodzi tu o kwestie sprzętowe , bo sprzęt obecnie większość stomatologów ma na podobnym poziomie , ale o sposób i rzeczowość wykonywanej przez doktora pracy. Nie narzekał , że ktoś przed nim coś zepsuł , kto to robił i go nie oceniał , poprostu zajął się moimi zębami. Po tych wcześniejszych leczeniach okazało się że przez tyle lat jego poprzednicy nie wyczyścili dobrze nawet pozostałości po usuniętych zębach , a zapewniali że wszystko przeprowadzili super. Dopier doktor Kucharski poinformował mnie , że należy usunąć pozostawione resztki korzeni i to uczynił. Podsumowując moje doświadczenia mogę powiedzieć , że przez trzy lata Pan Kucharski wstawił mi kilka plomb , które nie wypadły a żadna wizyta nie trwała 15 minut , lecz zdecydowanie dłużej. Mam zrobione przez doktora również dwie korony i wstawiony implant , wszystko było robione bardzo sumiennie i z ogromną dbałością o to aby usunąć wszelkie niechciane pozostałości. O wszystkim jako pacjent byłem informowany bardzo skrupulatnie , co do cen porównywałem z czystej ciekawości i nie były najwyższe za takie usługi u nas w mieście. Ze swojej strony z czystym sumieniem mogę powiedzieć , że to mój dożywotni stomatolog. Nie chcę nikomu polecać lub nie , w skrócie opisałem moje doświadczenia aby każdy mógł wyciągnąć wnioski.
Ulotki za szybami i w błocie pod galerią to nie przystoi lekarzowi
Kucharski to gbur fasy na kase nie powinien byc lekarzem tylko kowalem. Odradzam. Odmowi pacjentowi ktory ma komplikacje.
Doktor Kucharski reklamuję się wyjmowaniem narzędzi pod mikroskopem. Kilka lat temu Pan Doktor zostawił mi narzędzie w kanale zęba. Poinformował mnie o tym, jednak, gdy powiedziałam, że wolałabym wyjąć narzędzie, zapewniał, że to nie przeszkadza. Gdyby nie pilny wyjazd do Niemiec chyba bym tego tak nie zostawiła. Nie polecam.
Kucharski ma same dobre opinie na FB. A wiecie dlaczego? Bo usuwa te złe, blokuje autorów. Za 10 minutową „konsultacje” wziął 400zł. Usługa objęła informację ile by kosztowało leczenie u niego (2 tysiące PLN), zdjęcie rtg chyba 100zl, wypisanie recepty 50zł. To są żarty. Nie zdecydowałam się na tak kosztowne leczenie, napisałam na FB, że jest niestety drogo, po czym już wieczorem nie było widać mojego komentarza