VAG-COM lub VCDS

Szukasz dobrego, taniego i sprawdzonego mechanika? Tuningujesz swoje auto? Masz ochotę na zlot i wspólną jazdę? Zajrzyj tutaj!
kris4724
kapral
Posty: 124
Rejestracja: 19 wrz 2010, 23:20

VAG-COM lub VCDS

Post autor: kris4724 »

Ma ktoś może w Ostrołęce taki sprzęt? Potrzebuję zaprogramować pilot zdalnego sterowania w kluczyku.

esperoy
szeregowy
Posty: 43
Rejestracja: 14 sty 2012, 19:29

Re: VAG-COM lub VCDS

Post autor: esperoy »

Zapytaj w punkcie usługowym w "Kupcu" na drugim piętrze, tam gdzie dorabiają klucze.

Hubas
szeregowy
Posty: 5
Rejestracja: 05 mar 2014, 10:16

Re: VAG-COM lub VCDS

Post autor: Hubas »

Pilot zakodujesz bez vaga/vcdsa

Immobilisera samym vagem nie posiadajac kodu - nie zrobisz :).

kris4724
kapral
Posty: 124
Rejestracja: 19 wrz 2010, 23:20

Re: VAG-COM lub VCDS

Post autor: kris4724 »

Mam auto od nowości z salonu i nikt mi żadnego kodu do immo nie dawał przy zakupie. Jest jakaś możliwość żeby go otrzymać?

art210
kapral
Posty: 125
Rejestracja: 02 kwie 2011, 13:47

Re: VAG-COM lub VCDS

Post autor: art210 »

chcesz zakodować pilota czy immo - jeśli pilota to nie potrzebujesz pinu i tyle
może napisz jakie auto - bo do niektórych nie trzeba nawet kompa
Kzj90

Hubas
szeregowy
Posty: 5
Rejestracja: 05 mar 2014, 10:16

Re: VAG-COM lub VCDS

Post autor: Hubas »

art210 wrote:
> chcesz zakodować pilota czy immo - jeśli pilota to nie potrzebujesz pinu i tyle
> może napisz jakie auto - bo do niektórych nie trzeba nawet kompa

Dokladnie, jezeli pilot to pinu nie trzeba, jezeli drugi kluczyk do odpalania to trzeba.

pudeleQ
plutonowy
Posty: 222
Rejestracja: 16 paź 2005, 12:00
Lokalizacja: z Ostrołęki

Re: VAG-COM lub VCDS

Post autor: pudeleQ »

VCDSa ma Łukasz z ul. 11 listopada 123, wjazd jak do sklepu Lider.

ODPOWIEDZ