elektromechanik

Szukasz dobrego, taniego i sprawdzonego mechanika? Tuningujesz swoje auto? Masz ochotę na zlot i wspólną jazdę? Zajrzyj tutaj!
hooLigans
szeregowy
Posty: 30
Rejestracja: 27 mar 2009, 20:33

elektromechanik

Post autor: hooLigans »

witam,poszukuje dobrego elektromechanika do samochodu??kogo polecacie??
kiliniak
szeregowy
Posty: 8
Rejestracja: 04 paź 2008, 16:45

Re: elektromechanik

Post autor: kiliniak »

Ultrasa
grs
starszy chorąży
Posty: 478
Rejestracja: 27 paź 2006, 13:20

Re: elektromechanik

Post autor: grs »

w Rzekuniu zakład po lewej stronie jak lecisz na ostrów
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3323
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: elektromechanik

Post autor: Qrzysio »

Po prawej chyba? Czy mówimy nie o tym samym?
Awatar użytkownika
przeklinak
chorąży
Posty: 448
Rejestracja: 12 mar 2009, 7:11

Re: elektromechanik

Post autor: przeklinak »

Qrzysio pisze:Po prawej chyba? Czy mówimy nie o tym samym?

enterku tam jest po lewej i po prawej :D
ale ja polecam "diabłów" zaraz za zielonym marketem po prawej jak na ostrów lecimy
kiedyś w swoim aucie rozrusznik miałem robic nikt się nie chciał podjąc bo ciasno żeby go wyjąc a oni zrobili to szybko bez problemu i co najważniejsze dobrze i tanio :D
paul997
starszy kapral
Posty: 150
Rejestracja: 20 maja 2005, 9:03
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: elektromechanik

Post autor: paul997 »

-
Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 10:49 przez paul997, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrówka
paul997
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3323
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: elektromechanik

Post autor: Qrzysio »

Też miałem na myśli "Diabła". Mi akurat robił elektrykę w drzwiach. Zapłaciłem 50zł. Samemu by mi się nawet nie opłacało kombinować.
Awatar użytkownika
przeklinak
chorąży
Posty: 448
Rejestracja: 12 mar 2009, 7:11

Re: elektromechanik

Post autor: przeklinak »

kolesie mają syf na podwórzu ale do elektryki są niezrównani w najbliższej okolicy :)
tylko mają jeden mankament długa kolejka jest do nich :P
ale to też za razem zaleta :P chyba :D
cormac
szeregowy
Posty: 2
Rejestracja: 30 mar 2008, 18:00

Re: elektromechanik

Post autor: cormac »

Hej a ma ktos dokladniejsze namiary na tych Diabelkow? Jakis adres albo numer telefonu?
Albo ktos wie gdzie mozna by wyremontowac silnik od Golfa 2 :P pozdro
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3323
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: elektromechanik

Post autor: Qrzysio »

Diabełki są w Rzekuniu. Jadąc od Ostrołęki w stronę Ostrowi Mazowieckiej masz po prawej stronie wjazd w podwórko. Na bramie jest nieduży biały szyld. Łatwo znaleźć.
Awatar użytkownika
przeklinak
chorąży
Posty: 448
Rejestracja: 12 mar 2009, 7:11

Re: elektromechanik

Post autor: przeklinak »

cormac pisze:Hej a ma ktos dokladniejsze namiary na tych Diabelkow? Jakis adres albo numer telefonu?
Albo ktos wie gdzie mozna by wyremontowac silnik od Golfa 2 :P pozdro


ale oni tylko elektromechaniką się zajmują niczym innym ! no kiedyśsłyszałem że jeden z braci też blacharką ale nie wiem tego na pewno
ale jakby co to numer do nich
694 785 408
ODPOWIEDZ