Zespół na wesele
Zespół na wesele
Witam poszukuje zespolu na wesele czy mozecie mi polecic jakis.? Najlepiej aby w zespole byla rowniez kobieta.
Re: Zespół na wesele
Szukasz kapeli na wieczór kawalerski czy na wesele. Po co ci kobieta w zespole. Grałem tyle lat i krótko z dziewczyną w składzie - bez sensu. Znajdź w google kapelę DrGree. Mają dobry repertuar, dobrego wokalistę i potrafi "poderwać" ludzi do zabawy.
Polecam zespół ATEST
każdy poleca tych którzy są albo znajomymi, albo sam zespół był u nich na weselu i wiadomo kogo będą polecać.Dla mnie te polecenia są bez sensu, każdy ma inny gust. Są zespoły co graja np tylko polska muzykę, a ty będziesz chciał również żeby były utwory anglojęzyczne i co wtedy zdziwisz się bo pani/pani na forum polecali przecież zespół X.
Jak ze wszystkim kwestia gustu, wejdź na YT dużo zespołów przez ten kanał się promuje, posłuchaj pooglądaj.
Jak ze wszystkim kwestia gustu, wejdź na YT dużo zespołów przez ten kanał się promuje, posłuchaj pooglądaj.
-
- szeregowy
Dla mnie DJ jest fajnym wyborem. Sama kapela nie zawsze zapewni fajną zabawę, dlatego warto otworzyć coś bardziej kreatywnego.
jak dla mnie to czasami dj bywa lepszy od orkiestry ale to nie zawsze. ja lubię muzykę na żywo tylko trzeba dobrać rzeczywiście utalentowanych ludzi a nie pierwszy lepszy zespół samozwańców.