jak w tytule interesują mnie Wasze opinie na temat sal weselnych, tj. obsługa, jedzenie, wystrój, ceny itp.
Nie zaszkodzi też jeśli podacie nazwę zespołu przy którym najlepiej się bawiliście

Z góry dziękuję za podpowiedzi

Nam się udało, zarezerwowaliśmy chyba jeden z ostatnich terminów na te wakacje, a rezerwowaliśmy w marcu 2014.magnum pisze:Co do sali weselnej w Ponikwi byłam tam na weselu, jedzenie, obsługa naprawdę super, też ją polecam niestety - brak terminu
No właśnie zastanawiam się nad Wiolettą tylko trochę obawiam się czy nie będzie za ciasno. Wesele planujemy na 150 osób i jak oglądaliśmy salę to wydawało mi się, że jednak miejsca tam nie za dużo.markpil pisze:Polecam pensjonat Wioletta , jedzenie I obsluga super
na weselu było 140 osób nie było ciasnomagnum pisze:Możesz napisać na ile osób odbyło się wesele które masz na myśli ?markpil pisze:Polecam pensjonat Wioletta , jedzenie I obsluga super
Nie za mały ten parkiet ?
Ja na twoim miejscu poczekałabym rok i zrobiła sobie wesele w 2016r w Ponikwii, jeżeli tam ci się podobało najbardziej ,względem ceny,wystroju ,obsługi i ect. Ślub i wesele nie zając i nie ucieknie -a jak ucieknie to nie ma czego żałować.Każda sala ma swoje plusy i minusy -jednemu podoba się teściowa a drugiemu córka, a i tak przeważnie decydujemy się na to na co nas stać.magnum pisze:Co do sali weselnej w Ponikwi byłam tam na weselu, jedzenie, obsługa naprawdę super, też ją polecam niestety - brak terminu
Bardzo dobry wybór. Swoje wesele mieliśmy w Arkadii. Byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzeniem, otoczeniem sali (trafiliśmy na piękną pogodę), obsługą. Właściciel jest bardzo sympatycznym człowiekiem, który pomaga w wielu kwestiach. Od wyboru nad konkretnymi daniami, po pomoc świadkowej w składaniu lampionów w dniu wesela. Zarówno my jak i goście byliśmy zadowolenimagnum pisze: Natomiast już właściwie jesteśmy zdecydowani jednak na Arkadię. Myślę, że to dobry wybór, a może się mylę. Jeśli tak to czekam na wasze opinie i odczucia co tej właśnie sali.
z tego co słyszałem to jak coś ustalisz z właścicielami to miej to na piśmie, bo inaczej później stwierdzą że nic takiego nie obiecywalianiaaa05 pisze:A co powiecie na temat sali Borowik w Szwedrowym Moście?