dobrze ze sie wypowiedziales kolego:)) bo bym tej dziewczynie co nieco napisal, troche mniej lagodniej niz Ty

a tak po przeczytaniu Twojej wypowiedzi sie troszeczke uspokoilem

) na takie dziewczynki blond lubiace fajne furk z pakerkami i i dance dance w glosnikach nie ma co nerwow tracic

impreza bedzie przednia tak i tak

a Ty dziewczynko jedz sobie do IBIZY tam gdzie pol ostroleki i baw sie dobrze

hehehe
[ Dodano: 16:15, 04.09.2007 ]
Gosia_Buziaczek pisze:Byłam na ostatniej imprezie w Muzie nie ukrywam ze mam nie daleko. Wy tak sie chwalicie ze gracie w Muzie a tak na prawde ludzie przychodzą tam dlatego ze nie ma norlamnej dyskoteki w pobliżu przychodza pija i siedzą słuchajac psełdo dj. Czemu wy nieorganizujecie sobie takich imprez w Ostrołęce pewnie dla tego ze nikt was nie chce słuchac przynajmniej połowy chodzi o tych gówniarzy mi. Z tego co widze wy sami nie wiecie kto ma tam grac a kto nie zenada. Jeden z was to chyba ten bladyn co zagrał w Kissie raz ale smiałysmy sie z kolezankami zagrał 10 minut i nie poszedł tylko poleciał do baru na skrzydełkach i myslał ze mu sie ludzie jak morze czerwone rozejdą porażka. Sprobujcie zachowywac sie jak normalni ludzie znam osobiscie dj ze S.Ch popatrzcie na niego wyroznia sie czyms nie a Wy myslicie ze stado lasek bedzie za wami chodziło. Dzieciaki a z tego co wiem to jakis z was zadar sobie z chłopakami z Kadzidła wiec impreza szykuje sie niezła Pozdrawiam.
PO PIERWSZE nikt z nas sie nie chwalil graniem w muzie

jezeli chodzi Ci o plakat to poprostu reklama

PO DRUGIE jak rozumiesz stwierdzenie "pseudo Dj" ??:) bo z tego co wiem to chyba wiekszoc Dj w oce jest pseudo

ja tez... chcemy poprostu zrobic cos innego... dzieki za "docenienie"
PO TRZECIE wlasnie takich ludzi jak Ty jest najwiecej w Oce i dlatego nie ma dla kogo normalnie grac

PO CZWARTE wiedzielismy kto ma grac bardzo dobrze tylko nasz kolega MINNER byl nie dokonca pewny bo mieszka troche dalej i pracuje ale nic Ci do tego

PO PIATE najpierw sie dowiedz co to za "blondyn" bo jezeli chodzilo Ci o mnie (bo tez gralem 2 razy w kisie tylko ze 10 razy dluzej niz napisalas i nie lecialem do baru

) to mozemy sie bardzo pogniewac za Takie cos

nie znasz nie oceniaj!

PO SZOSTE hehe tez znam osobiscie Dj z S.Ch

i co??:) nie masz pojecia dziewczyno o Dj-owaniu ale mowisz:) jak polowa ostroleczan

hehe dla mnie to jest smieszne
PO SIODME ja nie slyszalem zeby ktos zadarl z kadzidlakami

hehe chyba ze nie chcielismy DISCA W POLU grac

to mogl powstac bunt w dziczy

) heh to chyba na tyle

moje zdania do Twojej wypowiedzi
CZytalem troche Twoich wypowiedzi

nie byly zbyt madre

chodz sobie na "dyskoteki" i nie przeszkadzaj innym robic czegos innego

pozdro