No i Zibi w końcu u nas gra!!!

amsterdam pisze:Wixa nic więcej dla okolicznych wiosek i gorących 16 latków![]()
![]()
No pewnie że nie musi, ale opinię chyba może wyrazić...DziQ pisze:nie musisz iść, może siedzieć przed kompem.
sunflower ma racjęsunflower pisze:...a poza tym piszę się ALCHEMIST a nie alchemic
wystarczy wpisac ALCHEMIST PROJECT w google grafika i wyskoczy wam fotka znajdujaca sie na plakacieamfetamina pisze:a skad wiesz ze chodzi o ALCHEMIST PROJECT ? moze to jest po prostu inna ekpia ktora nazywa sie alchemic project ;]
GlowA pisze:ja życzę wszystkim udanego baletu , Ja nie pójdę bo od panów chemiczych aż promieniuję wixą ...jak zaproszą kogoś typu : DJ W , Inox to się przejdę
Mordziaty pisze:masz rację ale podałeś całą śmietankę z Manieczek i ftb, @LeX , Matush , Dave Schiemann, Neevald , Cez Are Kane , Toxic Noiz , no, prócz naszych "transowców". jest wielu innych typu Glasse, Karol XVII & MB Valence, Jakub Rene Kosik, Alex Pain, Marcin Czubala, Petersky, Peres, Thomas Langner, Poziom X, dRwal, Jacek Sienkiewicz, Mafia Mike, no ale nie dziwic się jeżeli się wychował na wixie i ma klapki na oczach na inne style, chłopak sie nie zna, potrzebny mu manager, ale z drugiej strony mamy takich samych "klubowiczów" ze zrytymi baniami...
i Tu Ci powiem kolego że się mylisz , nie wychowałem sie na wixie muzyką elektroniczną interesuję sie dopiero może z 4 lata , nie słucham wcale Trancu nie chce sie o tej muzie wypowiadać bo o gustach się nie dyskutuję , jestem fanem house a dokładnie bardziej electro house , uplifting house i jego innych odmian , a ponadto lubię minimaltechno i techno oraz bardziej ciężkie style w stylu hardcore i hardstyle. Więc powiem Ci koleszko że mnie obraziłeś swoją wypowiedzią że się nie znam na muzycę której słucham ... Podałem dla przykładu tych Dj jakby przyjechali do naszego miasta co nic się nie dzieję ciekawego napewno bym się skusił i chętnie posłuchał , bo nie oszukujmy się jakby przyjechał do nas np Jacek Sienkiewicz , Czubala lub Poziom X , to na pewno naszym klubowiczom ta muza by nie przeszła a szczególnie jak by go suporrtował dj zibi zobacz na filmiku co on gra ?? ...Mordziaty pisze:, no ale nie dziwic się jeżeli się wychował na wixie i ma klapki na oczach na inne style, chłopak sie nie zna, potrzebny mu manager, ale z drugiej strony mamy takich samych "klubowiczów" ze zrytymi baniami...
GlowA pisze:" jakby przyjechał do nas np Jacek Sienkiewicz , Czubala lub Poziom X , to na pewno naszym klubowiczom ta muza by nie przeszła a szczególnie jak by go suporrtował dj zibi zobacz na filmiku co on gra ??" ...
heh, nie chodziło mi o ciebie Głowa tylko o własciciela...GlowA pisze:Więc powiem Ci koleszko że mnie obraziłeś swoją wypowiedzią że się nie znam na muzycę której słucham ...
czyja to wina? min. tez i didzeji którzy zasmiecaja ten rynek gównem.. aj temat rzeka...NRG pisze:Niestety to miasto jest beznadziejne pod względem muzyki klubowej.