Witam,
jestem bardzo zaskoczony, że w Ostrołęce pojawił się taki klub, oczywiście pozytywnie. W tym miejscu, niestety, chciałbym zaznaczyć, że do klubu wejść mi się nie udało mimo tego, że mój wygląd osobisty i nazwana tutaj po imieniu "prezencja" nie pozostawiała nic do życzenia. Uważam, że ciemne dżinsy, biała koszula, marynarka, jasne "pseudo sportowe pantofelki i kultura osobista powinna wystarczyć do tego aby móc zapoznać się z ofertą klubu. Niestety jak się wyżej napisało, nie wystraczyło...
Co na plus.
Zanim, jako się rzekło, zostałem odesłany do domu przez ochroniarzy z powodu, i tu cytat "w takich butach nie wejdziesz, musisz mieć takie jak ja", spotkałem przed wejściem kilka osób, które również do klubu wpuszczone nie zostały. Na szczęście, jak się okazało, bo w takim towarzystwie zabawa faktycznie nie musi sprawiać przyjemności.
Z zewnątrz, muzyka wydawała się wysokiej jakości, co w porównaniu z Elbą Bis mogło być nawet uznane za geniusz, bo DJ w wymienionym przeze mnie klubie to jakaś pomyłka.
Co na minus.
Uważam, że ochroniarz o aparycji trolla nie powinien mieć aż takiego wpływu na to, kogo uważa się za "fajnego" a kogo nie. Odniosłem wrażenie, że ci ludzie mieli na sobie pierwszy raz garnitur i pantofle a zachowywali się jakby byli Panami tego klubu. Pomijam fakt, że na "Dobrywieczór" nawet nie raczyli odpowiadać. Tak nie zachowują się nawet bramkarze w warszawskim klubie "Park", kto chodzi, wie o czym mówię.
Podsumowując,
naprawdę świetnie, że taki klub pojawił się w Ostrołęce. Nawet, jeżeli wczoraj nie było zbyt wiele osób to informacja o lokalu szybko pójdzie w świat i będzie można stworzyć dobrą, elitarną atmosferę bez marginesu społeczeństwa. Jestem pewien, że gdy za miesiąc lub dwa ponownie odwiedzę dom, wezmę ze sobą pantofle, ot tak, z ciekawości ...