pozdrawiam all

beer inside - drags outsideaj_em pisze:w tym klubie chyba wiecej sie sprzedaje narkotyków niż piwa
Ochroniarz nie jest po to zeby byl, tylko zeby uchronil potencjalna ofiare przed pobiciem, obezwladnil napastnika i wezwal wlasciwe organa (policja)dodziu pisze:nie wnikacie dlaczego tak sie stało,kto zacza
podaj przyklad, nie badz goloslownydodziu pisze:z drugiej strony sa u nas lokale gdzie ptrzy duzo nizszej frekfencji dochodzi czesciej do bijatyk
ta wypowiedz chyba reasumuje całe 9 stron które było poswięcone temu klubowirebel_olsztyn pisze:elo wszyscy ostro na siebie jedziecie oostrroo ostroooobaniaa
prawda jest taka ze w X Clubie moim ulubionym klubie piguły feta i tym podobnem idą jak swierze bułeczki od mojego zioma kupuje kazdy tam zacznajac na szarym wukrecaczu przez ochoroniazy kączac na dj. tez lubie jak mnie czasem wykreci bo po to jezdze do X Clubu zeby polatac , na dj micro poszlo ok 1,5 tys piguł wiec rzecz jasna ze piguły idą lepiej niz piwo w iksie jest ***** troche mnie razziii ten wieek od 14 do 16 lat ale ogolnie jest ***** gwizdki białe rekawiczki o to chodzi !!!!!!!!!!!!!! zrobiło sie troche dziwnych ziomow w koszulach w spodnie swierzo oderwanych od pługu ale to normalna przeciez to myszyniec. dodziu troche samokrytyki tez lubiszzz czasem sie odlajtowac jakas pigułeczką. zmiencie nazwe z X club na wiX Club bedzie lepiej mówie wam eLOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
duzo musiałes sie kleju nawąchać zeby to napisać?EN pisze:o k...a ale sie ruszyło a już tak nudno byłozibi trzaska litanie, rozpisałeś się koleszko
moim zdaniem każdy ma rację i jej niema, to wszystko zależy od punktu widzenia, siedzenia, leżenia itd. - a propo leżenia: na tapczanie leżał leńi nic z tego nie wynika, poza tym, że paweł i gaweł w jednym domu mieszkali, a rambo miał duży karabin, kiedy czerwony kapturek szedł przez las wilka nie spotkał bo go rumcajs wcześniej zabił ze żwirkim,
A teraz jeśli ktoś to kuma to zauważył, iż powyższe wpisy tak samo są beznadziejne.
ps. wesołych świąt, wiosna idzie - love peace i zabij !!!
zibi a co ty teraz biedaku miales napisac? ze sie pomyliles?dj zibi pisze:w przeciwieństwie do ciebie mam w sobie odrobinę kultury i MUZG moja droga MUZG - czego brakuje pięknym i z reguły głupim laskom a jak widzę to do takich należy ciebie zaliczyć-
maniek pisze:A wracajac do tematu to zibi i dodziu nie przejmujcie się tymi burakami co tak naskakuja na X-a. To pewnie stali bywalcy baby Razz Nie pasuje im klimat w X-ie bo przyzwyczaili sie do wiejskich potupajek.
A "ROCCO" miał dużą Pałę..hehe ale już go niema wśród nasz.....EN pisze: na tapczanie leżał leńi nic z tego nie wynika, poza tym, że paweł i gaweł w jednym domu mieszkali, a rambo miał duży karabin, kiedy czerwony kapturek szedł przez las wilka nie spotkał bo go rumcajs wcześniej zabił ze żwirkim
o ile mi wiadomo twoja zona tez jest blondynka, wiec potraktuje to jako komplementdj zibi pisze:obie piszecie na równym typowo blondynkowym poziomie