GP???

Na każdy (inny niż o Ostrołęce) temat
grs
starszy chorąży
Posty: 478
Rejestracja: 27 paź 2006, 13:20

GP???

Post autor: grs »

oriętuje sie kots może czy zakupionoy GPS za granicą, bez map europejskich, tych bardziej polskich bedzie możliwosc wrzucenia polskiej mapy?? na jakie parametry trzeba zwracac uwage itd.
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3314
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: Qrzysio »

Z tego co wiem nie ma problemu. Musisz tylko kupić polską mapę i wgrać. Na TVN Turbo dość często o tym mówią.
Awatar użytkownika
mArCiNq
starszy chorąży sztabowy
Posty: 539
Rejestracja: 19 maja 2005, 16:25
Lokalizacja: z Ostrołęki

Post autor: mArCiNq »

bedzie dzialac
grs
starszy chorąży
Posty: 478
Rejestracja: 27 paź 2006, 13:20

Post autor: grs »

fajnie 8) mam okazje taniej kupic a akurat tvn turo nie mam :D ale wielkie dzieki
Awatar użytkownika
rOsA
starszy szeregowy
Posty: 92
Rejestracja: 01 lis 2006, 19:36
Lokalizacja: O-ka

Post autor: rOsA »

Upewnij się tylko co do odbiornika. Bo do niektórych będzie ciężko dostać polską mapę lub koszt będzie wysoki.

Ja np. za mapę europy do GARMINA zapłaciłem 300pln ale to był naprawdę fart, bo normalnie kosztuje 700 pln.
A mapa polski do Garmina to koszt 350 pln.
bo...
Awatar użytkownika
fooxes
sierżant
Posty: 281
Rejestracja: 19 sie 2007, 12:05

Post autor: fooxes »

dokładnie wszystko zależy od modelu navi... :D niema jak to wszechmogąca NOKIA :) 8)
www.itspecialist.pl
ODPOWIEDZ