RAPIDSHARE Czy zna ktos sposób jak sciagac bez limitów ?

Na każdy (inny niż o Ostrołęce) temat
zbigniew88
szeregowy
Posty: 2
Rejestracja: 20 gru 2007, 12:47

RAPIDSHARE Czy zna ktos sposób jak sciagac bez limitów ?

Post autor: zbigniew88 »

jak sciagać pliki z rapidshara bez limitów jesli sie ma yneta ?
Awatar użytkownika
Siara
sierżant
Posty: 288
Rejestracja: 24 cze 2005, 16:31
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: Siara »

Wykupując PREMIUM!

:]
Wędkarze z Ostrołęki łączcie się :) https://www.facebook.com/WedkarskaOstroleka :)
Koło nr 72 Energopap https://www.facebook.com/Energopap
Awatar użytkownika
rOsA
starszy szeregowy
Posty: 92
Rejestracja: 01 lis 2006, 19:36
Lokalizacja: O-ka

Post autor: rOsA »

dokładnie wykup Premium :x
Tylko to Cię ratuje.
bo...
DziQ
plutonowy
Posty: 236
Rejestracja: 03 cze 2005, 21:23
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: DziQ »

Jak masz nesotrade to po prostu ją resetuj i zmienia ci się samo ip i zasysasz dalej 8)
Awatar użytkownika
AriS
starszy chorąży
Posty: 454
Rejestracja: 02 cze 2007, 15:40
Lokalizacja: Z nienacka ;F

Post autor: AriS »

albo odłączaj kabel ;] po co resetować
Jesteśmy Polakami .
W obliczu zła jednoczymy siły .
Nie wybaczamy .
Nie zapominamy .
Oczekujcie nas .
Awatar użytkownika
Siara
sierżant
Posty: 288
Rejestracja: 24 cze 2005, 16:31
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: RAPIDSHARE Czy zna ktos sposób jak sciagac bez limitów ?

Post autor: Siara »

zbigniew88 pisze:jak sciagać pliki z rapidshara bez limitów jesli sie ma yneta ?
hmm... dziwią mnie opdowiedzi typu:
DziQ pisze:Jak masz nesotrade to po prostu ją resetuj i zmienia ci się samo ip i zasysasz dalej
AriS pisze:albo odłączaj kabel ;] po co resetować
Przecież napisał jakiego ma neta...

a tak poza tym to z tym RS to jest lipa, ja jeszcze dobrego programu nie znalazłem...
Wędkarze z Ostrołęki łączcie się :) https://www.facebook.com/WedkarskaOstroleka :)
Koło nr 72 Energopap https://www.facebook.com/Energopap
Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3314
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Post autor: Qrzysio »

Rapidshare jest znakomity. Wystarczy mieć konto premium za parę groszy i śmiga jak marzenie. Dodatkowo jest dobry program ułatwiający pobieranie wielu plików o nazwie RapGet.
jarpen
starszy kapral
Posty: 199
Rejestracja: 31 lip 2005, 13:45

Post autor: jarpen »

zastosuj proxy albo różne programy

poszukaj tych sposobów na warezach
DziQ
plutonowy
Posty: 236
Rejestracja: 03 cze 2005, 21:23
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: DziQ »

Siara nie mądrzyj się :lol:
Awatar użytkownika
rOsA
starszy szeregowy
Posty: 92
Rejestracja: 01 lis 2006, 19:36
Lokalizacja: O-ka

Post autor: rOsA »

Dogadaj się z kimś kto ma konto Premium za parę groszy odstąpi Ci login i hasło, i każdy powinien być zadowolony.
bo...
Ritter
szeregowy
Posty: 21
Rejestracja: 28 wrz 2006, 22:28
Lokalizacja: Kadzidło

Re: RAPIDSHARE Czy zna ktos sposób jak sciagac bez limitów ?

Post autor: Ritter »

polecam diino ;) 2 GB upload'u za free i bez limitów
TDKprod
szeregowy
Posty: 5
Rejestracja: 11 wrz 2007, 13:53
Lokalizacja: Ostrołęka

RAPIDSHARE Czy zna ktos sposób jak sciagac bez limitów ?

Post autor: TDKprod »

Ja słyszałem ze rapida ma już nie być :mrgreen: ale czemu to nie wiem :P
ODPOWIEDZ