car audio pytanie

Na każdy (inny niż o Ostrołęce) temat
Infom
starszy chorąży sztabowy
Posty: 1515
Rejestracja: 11 wrz 2007, 23:23

car audio pytanie

Post autor: Infom »

witam

planuje sobie wstawic jakies glosniczki tube do samochodu i pytanie gdzie mozna tanio razem z monazem kupic fajny zestaw nic nie az tak rewelacyjnego ale zeby dobrze gralo , moze ktos gdzies zakladal taki zestaw i poleci cos ? i w jakiej cenie mozna sie zamknac ze wsystkim?
bobo92bobo
starszy kapral
Posty: 170
Rejestracja: 30 wrz 2008, 19:45

Re: car audio pytanie

Post autor: bobo92bobo »

Ta firma moze ci zrobic naprawde dobrze http://www.ag-tuning.pl/
Infom
starszy chorąży sztabowy
Posty: 1515
Rejestracja: 11 wrz 2007, 23:23

Re: car audio pytanie

Post autor: Infom »

ale chodzilo mi o firme z ostroleki i nie chce az tak profesonalnie tylko jakies glosniczki tuba i to wssystko chodzi mi o to ze nie chce mi sie bawic w okablowanie i podlaczanie chce zeby ktos to za mnie wykonal ewentualnie moge kupci sam osprzet
Awatar użytkownika
mIcHaLos
starszy sierżant
Posty: 333
Rejestracja: 19 maja 2005, 17:56
Lokalizacja: OsTrOłęKa

Re: car audio pytanie

Post autor: mIcHaLos »

Popatrz na allegro - duży wybór głośników, skrzynek basowych... itp... A jeśli chodzi o montaż sam w sobie nie jest trudny. Powinieneś sobie poradzić sam. Powinieneś mieć w aucie powyprowadzane przewody - więc tylko zamontować :)
Infom
starszy chorąży sztabowy
Posty: 1515
Rejestracja: 11 wrz 2007, 23:23

Re: car audio pytanie

Post autor: Infom »

no ok ale chodzi mi o to ze chce zeby ktos to za mnie zrobil nie mam czasu na bawienie sie w kablami chce z rana odstawic auto i na nastepny dzien odebrac juz gotowe i za male pieniadze :) a czy tam za lokiem maja taka usluge motowania cudzego sprzeatu czy tylko jak u nich sie kupi to montuja gratis czy z doplata?
Awatar użytkownika
mIcHaLos
starszy sierżant
Posty: 333
Rejestracja: 19 maja 2005, 17:56
Lokalizacja: OsTrOłęKa

Re: car audio pytanie

Post autor: mIcHaLos »

Infom pisze:a czy tam za lokiem maja taka usluge motowania cudzego sprzeatu czy tylko jak u nich sie kupi to montuja gratis czy z doplata?
Jak najbardziej nie ma problemu z zamontowaniem swojego sprzętu ;)
Najlepiej dogadać się z którymś z chłopaków tam pracujących.
grs
starszy chorąży
Posty: 477
Rejestracja: 27 paź 2006, 13:20

Re: car audio pytanie

Post autor: grs »

rosenbaun na ul. targowej za lokiem w miare sprzet w rozsadnej cenie oczywisice montaz na miejscu (nie wstawiaj tuby wstaw subwoofer radze z doswiadczenia)
Infom
starszy chorąży sztabowy
Posty: 1515
Rejestracja: 11 wrz 2007, 23:23

Re: car audio pytanie

Post autor: Infom »

no ok a z jakim kosztem musze sie liczyc zeby to zabrac wszystko do kupy?
specjal3
szeregowy
Posty: 15
Rejestracja: 28 gru 2008, 23:38

Re: car audio pytanie

Post autor: specjal3 »

Witaj Inforw. Więc wydaje mi się że jesteś ze wsi tak jak ja chociaż może się mylę. Za lokiem u tomka możesz kupić sprzęt ale koszt tego przedsięwzięcia to około:
-głośniki przód 2 szt po 180 do 200zł
-tył drzwi jeśli chcesz to samo
-półka zależy czy okrągłe czy owalne, jeśli okrągłe to też taka sama cena
-tuba zależy jaka ale jakąś średnia to za 300-350 może kupisz
-założenie? żaden gratis. Za założenie kasują Cię tak jak byś u nich tego nie kupował i żadnych zniżek.

Jest jeszcze jeden znajomy, ja u niego zawsze kupuje, na centrum, Edek się zwie nie wiem czy słyszałeś czy nie ale u niego to tak będzie wyglądało, napewno jak ja bym to kupował to takie były by ceny:
głośniki przód 2 szt bardzo dobra firma 140 szt mi by sprzedał po 100zł za sztuke czyli na 4 oszczędzasz 160zł a na 6 240
-tył drzwi jeśli chcesz to samo
-półka zależy czy okrągłe czy owalne, jeśli okrągłe to też taka sama cena
-tuba dobra to jakieś 300-400(nie mówię tu o takich jakie mają w loku, bo tam mają drogo szajs) z tuby też może z 50 zł by opuścił
-no i wzmacniach jakieś 250-300zł i też coś bym utargował.
-założenie tego byś miał za jakieś 50zł a w loku około 200zł

Ja Ci piszę ceny dla mnie a Ciebie może inaczej potraktować.

Pozdrawiam
specjal3
szeregowy
Posty: 15
Rejestracja: 28 gru 2008, 23:38

Re: car audio pytanie

Post autor: specjal3 »

Sory za Inforw Inform
specjal3
szeregowy
Posty: 15
Rejestracja: 28 gru 2008, 23:38

Re: car audio pytanie

Post autor: specjal3 »

:D Infom :)
grs
starszy chorąży
Posty: 477
Rejestracja: 27 paź 2006, 13:20

Re: car audio pytanie

Post autor: grs »

moze masz na mysli ten sklep na sikorskiego w piwnicy??
specjal3
szeregowy
Posty: 15
Rejestracja: 28 gru 2008, 23:38

Re: car audio pytanie

Post autor: specjal3 »

Tak, o ten mi chodzi. pozdro
bobo92bobo
starszy kapral
Posty: 170
Rejestracja: 30 wrz 2008, 19:45

Re: car audio pytanie

Post autor: bobo92bobo »

Gdybys mial caly sprzet i kable to moj znajomy moglby ci zrobic. Zna się na tym poniewaz montowal u siebie w samochodzie
specjal3_pl_tl
szeregowy
Posty: 35
Rejestracja: 04 lut 2009, 22:23

Re: car audio pytanie

Post autor: specjal3_pl_tl »

Jak by miał wszysto pokupowane to i ja bym mu zrobił bo sam już kilka razy robiłem. Co sprzedałem samochud to sobie nowe audio wstawiałem i do nikogo po pomoc nie jeździłem
Wariat
szeregowy
Posty: 10
Rejestracja: 26 lut 2009, 9:17

Re: car audio pytanie

Post autor: Wariat »

hym.... ja również polecam sklepo na sikorskiego
facet naprawde solidnie robi wybór ma duzy i nie drogo jest
ModeratorNiebios
szeregowy
Posty: 13
Rejestracja: 13 wrz 2009, 22:09

Re: car audio pytanie

Post autor: ModeratorNiebios »

sikorskiego i jeszcze raz sikorskiego dzisiaj byłem i na targowej za montaż głośników chcieli 50zł. a na sikorkiego 30 facet wziął, cały czas patrzyłem jak robi i powiem wam pełen profesjonalizm, na pewno tam się jeszcze pokażę bo chcę alarm zamontować.
zuko
kapral
Posty: 118
Rejestracja: 29 maja 2011, 22:42

Re: car audio pytanie

Post autor: zuko »

Można prosić o namiary na ten sklep?
Chcę złożyć secik Audio i słyszę o Edku ze ma bardzo dobry sklep więc chyba się do niego przejadę, tylko jak tam trafić?
Awatar użytkownika
Bart3kk
plutonowy
Posty: 249
Rejestracja: 14 lis 2006, 16:05
Lokalizacja: Ławy k. Ostrołęki

Re: car audio pytanie

Post autor: Bart3kk »

skorzystam z okazji i dopytam się jeszcze wtym temacie , czy jest możliwość aby w alarmie samochodowym, dołożyc w jakiś sposób opcję domykania szyb ,czy trzeba wymieniać cały alarm ?
ODPOWIEDZ