Multiroom - Rozdzielenie sygnału cyfrowego

Na każdy (inny niż o Ostrołęce) temat
Awatar użytkownika
mIcHaLos
starszy sierżant
Posty: 333
Rejestracja: 19 maja 2005, 17:56
Lokalizacja: OsTrOłęKa

Multiroom - Rozdzielenie sygnału cyfrowego

Post autor: mIcHaLos »

Czy ktoś się bawił w rozdzielanie sygnału cyfrowego - z 1 dekodera na 2 TV ?

Wiem że do tego używane są splitery które można kupić w necie - jak to wygląda od strony technicznej - czego dokładnie potrzebujemy ?
agacomplete
starszy kapral
Posty: 180
Rejestracja: 24 paź 2010, 21:26

Re: Multiroom - Rozdzielenie sygnału cyfrowego

Post autor: agacomplete »

W takich fachowych poradach elektroda jest NAJLEPSZA. pisanie tu o strata czasu. lepiej daj znać jak problemy z wentylacją się mają.
Awatar użytkownika
KoperoS
szeregowy
Posty: 12
Rejestracja: 19 maja 2005, 16:54
Lokalizacja: Ostrołęka Cityyy

Re: Multiroom - Rozdzielenie sygnału cyfrowego

Post autor: KoperoS »

Michale do Janka się odezwij on wie co i jak. Mieliśmy kiedyś takie coś :)
"(...)Gniew Rodzi Ból Tak Jak Ból, Rodzi Gniew... "
emzet
starszy szeregowy
Posty: 82
Rejestracja: 26 sty 2014, 10:18

Re: Multiroom - Rozdzielenie sygnału cyfrowego

Post autor: emzet »

Podejdź do sklepu "Gawrex" na Hallera obok centrum chińskiego. Swego czasu mieli rozdzielacze do sygnały cyfrowego.
ODPOWIEDZ