Problem z wyświetlaniem strony MO

Zmiany, propozycje, problemy
marbac
sierżant
Posty: 282
Rejestracja: 19 wrz 2006, 18:05

Problem z wyświetlaniem strony MO

Post autor: marbac » 15 sie 2015, 12:46

Od jakiegoś czasu (na różnych komputerach i w różnych przeglądarkach internetowych) przy otwieraniu MO permanentnie pojawiają się komunikaty o nieodpowiadającym skrypcie. Czy inni Forumowicze też tak mają? Generalnie MO chodzi bardzo "ociężale"...
Załączniki
Komunikat_MS-Edge.png
(4.63 KiB) Nie pobierany
Komunikat_Firefox.png
(9.94 KiB) Nie pobierany

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Problem z wyświetlaniem strony MO

Post autor: Qrzysio » 15 sie 2015, 14:13

Zawsze ten sam skrypt nie odpowiada?

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Problem z wyświetlaniem strony MO

Post autor: Qrzysio » 15 sie 2015, 18:41

Co do ładowania strony, to od dziś powinieneś poczuć sporą różnicę.

marbac
sierżant
Posty: 282
Rejestracja: 19 wrz 2006, 18:05

Re: Problem z wyświetlaniem strony MO

Post autor: marbac » 15 sie 2015, 22:42

Istotnie, jest duża różnica na korzyść. A co do skryptu, to wydaje mi się, że nie zawsze był ten sam, ale sprawdzę przy najbliższym wyświetleniu komunikatu.

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Problem z wyświetlaniem strony MO

Post autor: Qrzysio » 16 sie 2015, 1:06

Jak możesz to wymień te, które się u ciebie wieszają. U mnie się to nie zdarza, czasem jest dłuższe oczekiwanie na serwer, ale nic poza tym. Czy masz jakiś dodatek usprawniający działanie przeglądarki, który być może powoduje, że te komunikaty wyświetlają się częściej niż normalnie (bo przeglądarka jest bardziej czuła na czas oczekiwania serwera)? Jeśli tak, podaj nazwę.

marbac
sierżant
Posty: 282
Rejestracja: 19 wrz 2006, 18:05

Re: Problem z wyświetlaniem strony MO

Post autor: marbac » 17 sie 2015, 9:42

Qrzysio pisze:Co do ładowania strony, to od dziś powinieneś poczuć sporą różnicę.
Od tego postu nic się nie wiesza i oby tak dalej :)

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: Problem z wyświetlaniem strony MO

Post autor: Qrzysio » 17 sie 2015, 10:44

Miło słyszeć. W razie problemów pisz. Dzięki opiniom możemy coś usprawnić.

ODPOWIEDZ