ogłoszenia

Zmiany, propozycje, problemy
^_^
starszy szeregowy
Posty: 64
Rejestracja: 24 lut 2006, 12:14

ogłoszenia

Post autor: ^_^ » 13 lip 2009, 10:13

czy tylko ja mam problem z dostaniem się do ogłoszeń w serwisie ?
po co są jeśli nie można ich zobaczyć..
ERROR
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/

The following error was encountered:

* Access Denied.

Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.

Your cache administrator is admin@vip.interia.pl.
Generated Mon, 13 Jul 2009 08:11:47 GMT by http://www.strefa.pl (squid)

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 13 lip 2009, 10:54

Też to miałem przed Niedzielą...

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: ogłoszenia

Post autor: Qrzysio » 15 lip 2009, 16:03

Pracujemy nad tym problemem. Myślę, że już będzie ok, jednak gdyby komukolwiek pojawił się jeszcze taki komunikat to dajcie koniecznie znać.

malykazio
starszy chorąży sztabowy
Posty: 1133
Rejestracja: 17 lis 2007, 20:43
Lokalizacja: WOŚna

Re: ogłoszenia

Post autor: malykazio » 15 lip 2009, 21:21

Proponuję inwestycję w jakiś lepszy hosting :) Naprawdę nie jest drogi, nawet jak na MO, która zarabia na reklamach. Takie krzaki pojawiają się dość regularnie :)

maghali
szeregowy
Posty: 4
Rejestracja: 26 lip 2009, 11:20

Re: ogłoszenia

Post autor: maghali » 26 lip 2009, 11:25

Ja rowniez nie moge dostac sie do ogloszen :(

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: ogłoszenia

Post autor: Qrzysio » 26 lip 2009, 12:47

Wina nie leży po stronie hostingu, ani naszej. Ustawiliśmy domeny naprawdę optymalnie i problem jest tylko z firmą YNET. Pracujemy nad tym, aby problem usunąć.

malykazio
starszy chorąży sztabowy
Posty: 1133
Rejestracja: 17 lis 2007, 20:43
Lokalizacja: WOŚna

Re: ogłoszenia

Post autor: malykazio » 06 sie 2009, 11:32

Jednym słowem chyba przekombinowaliście. No bo co ma mieć do tego Ynet? Zawsze najprostsze rozwiązania są najlepsze.

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 24 lis 2013, 21:54

Jest szansa na kolejną odsłonę nowej wersji ogłoszeń ? Było szumnie i cisza...

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: ogłoszenia

Post autor: Qrzysio » 24 lis 2013, 23:39

W trakcie. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku.

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 25 lis 2013, 8:09

Qrzysio pisze:W trakcie. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku.
Daję sporo ogłoszeń, w ramkach i bez i najgorszy jest brak opcji wystaw ponownie. Trzeba klepać - wklejać od początku. Ale nadzieja jest, to dobrze[WINKING FACE]

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 20 sty 2014, 7:47

Qrzysio pisze:W trakcie. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku.
I cisza [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 12 lut 2014, 16:28

Śpicie dalej ?

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 27 lut 2014, 22:48

Hallo ? Jest tam kto ?

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 04 lip 2014, 11:14

Witam. Doczekamy się tych zmian w ogłoszeniach [WINKING FACE] Ciężko tak za każdym razem wszystko klepać...Pozdrawiam

megatron ss
szeregowy
Posty: 32
Rejestracja: 08 cze 2011, 21:23

Re: ogłoszenia

Post autor: megatron ss » 15 paź 2014, 11:54

Próbuję kilkukrotnie dodać ogłoszenie w dniu dzisiejszym i za każdym razem otrzymuje komunikat:
Ogłoszenie nie może zostać zamieszczone.

..nic więcej.

megatron ss
szeregowy
Posty: 32
Rejestracja: 08 cze 2011, 21:23

Re: ogłoszenia

Post autor: megatron ss » 15 paź 2014, 12:25

..dobra - obszedłem system wpisując bzdury w ogłoszeniu, a później poprzez edycje zrobiłem jak chciałem.

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 08 wrz 2015, 9:42

Witam.

Od wczoraj przy próbie dodania ogłoszenia komunikat: "Ogłoszenie nie może zostać zamieszczone"
Nic się nie dubluje...i uwaga ogłoszenie zostało dodane po:
-wykasowaniu treści ogłoszenia
-napisaniu kilku przypadkowych liter
-następnie edycja, wklejam ogłoszenie te które chciałem zamieścić i przechodzi.

Coś do poprawki ;)

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: ogłoszenia

Post autor: Qrzysio » 08 wrz 2015, 10:10

System blokuje, bo dodajesz te same ogłoszenia wielokrotnie, prawda?

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 08 wrz 2015, 11:16

Nie prawda...przecież wyraźnie napisałem, że nic się nie dubluje.

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 08 wrz 2015, 11:57

Podobna sytuację miałem tydzień temu, zadzwoniłem do MO i powiedziano mi, że są jakieś problemy. Poproszono abym spróbował około 15 i wtedy poszło bez problemu.

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: ogłoszenia

Post autor: Qrzysio » 08 wrz 2015, 14:59

Potrzebuję w takim razie więcej szczegółów: treść ogłoszenia, telefon, który był tam podany, e-mail itp.

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 08 wrz 2015, 15:25

Qrzysio pisze:Potrzebuję w takim razie więcej szczegółów: treść ogłoszenia, telefon, który był tam podany, e-mail itp.
Poszło pw.

Awatar użytkownika
Qrzysio
Redaktor
Posty: 3242
Rejestracja: 17 maja 2005, 18:16
Lokalizacja: Ostrołęka

Re: ogłoszenia

Post autor: Qrzysio » 08 wrz 2015, 16:29

Nie otrzymałem żadnej wiadomości prywatnej.

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 08 wrz 2015, 17:08

Wysłałem ponownie...

Awatar użytkownika
marek7001
starszy szeregowy
Posty: 70
Rejestracja: 22 lis 2008, 18:38

Re: ogłoszenia

Post autor: marek7001 » 09 wrz 2015, 17:16

Qrzysio pisze:Nie otrzymałem żadnej wiadomości prywatnej.
Wysłałem wczoraj jeszcze raz wiadomość na pw. ale u mnie cały czas pokazuje status "oczekuje na odbiór" ?

ODPOWIEDZ