Program do saab tech2

Poszukujesz w Ostrołęce usług? sklepu? informacji? firmy? Pisz tutaj!
dzwiedziu
szeregowy
Posty: 47
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu »

Witam
Szukam osoby z komputerem do saaba 9-3
cichy117
plutonowy
Posty: 227
Rejestracja: 02 cze 2013, 15:55

Re: Program do saab tech2

Post autor: cichy117 »

A co chcesz zrobić?
dzwiedziu
szeregowy
Posty: 47
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Re: Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu »

Sprawdzić dpf bo rosnie mi poziom oleju i myśle ze sie nie wypala do końca i tak ogolnie zobaczyć, bo to swieży nabytek
cichy117
plutonowy
Posty: 227
Rejestracja: 02 cze 2013, 15:55

Re: Program do saab tech2

Post autor: cichy117 »

Nie trzeba do tego techa. Opcom ogarnia. Ostatnio nawet wypalałem dpf'a w takim saabie
dzwiedziu
szeregowy
Posty: 47
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Re: Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu »

A ogarniesz mi to kolego???
cichy117
plutonowy
Posty: 227
Rejestracja: 02 cze 2013, 15:55

Re: Program do saab tech2

Post autor: cichy117 »

Mogę zerknąć
dzwiedziu
szeregowy
Posty: 47
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Re: Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu »

To podaj kolego numer do siebie to zadzwonię
asterix
szeregowy
Posty: 49
Rejestracja: 16 lis 2009, 19:48

Re: Program do saab tech2

Post autor: asterix »

Jak coś to też moge pomóc.
dzwiedziu
szeregowy
Posty: 47
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Re: Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu »

Dzieki bardzo już kolega cichy pomógł.
ODPOWIEDZ