miał ktos może tą przyjemnosc przejazdzki po nasej kochanej obwodnicy?
po 3 miesiecznej nieobecnosci jakos niedawno wskoczylem na obwodnice zeby nie pchac sie przez miasto i co mnie spotkało OOOGROOOMNNNYYY SZOK
1) na rondzie w wojciechowicach asfalt zrywano z tego co pamietam juz ze 3 razy
2) odcinek od ronda targowa do skrzyzowania z kołobrzesa asfalt jest zrywany
3) na centrum asfalt jest zrywany
obwodnica niecałe 2 lata gdzie sa ludzie odpowiedzialni za budowe tej "obwodnicy" jezeli tak mozna ja wogule nazwac:ograniczenie do 50km/h, 4 ronda, swiatla ktore dzialaja niepoprawnie
jak mamy tak budowac autostrday na 2012 to owszem one powstana ale w wiekszosci juz beda poprawiane
grs - mów za siebie... ja nie byłem dumny z tej obwodnicy od samego początku, głównie z powodu tego, że dziwna to obwodnica, któa biegnie przez miasto i można grzać z pręd. max. 50km/h... fakt, że światła i nawierzchnia po paru miesiącach po oddaniu jest do poprawki tylko pogarsza sprawę... załuska powinien się troche potłumaczyć...
jaka tam obwodnica-normalna droga, tyle że dwupasmowa
nie wiem kto pierwszy wymyślił aby nazwać tę drogę obwodnicą, ale z pewnością inteligencją nie grzeszył
z tego co słyszałem,to muszą zrywac,ponieważ jest to tzw.TECHNOLOGIA,to znaczy,że po jakimś czasie od położenia asfaltu musieli wymienic stara czesc na nową,ale czy to prawda to szczerze niewiem
Jak zwykle wszystko jest robione na odwal to i asfalt muszą potem poprawiać 10 razy niż się przyłożyć na początku. Ale ogólnie obwodnica może być , przynajmniej szybko się przedostać mogę na Wojtki, albo na goworowska
brawo dla polskiej przedsiebiorczosci! to jest sztuka-zrobic droge i regularnie ja serwisowac!
Jesli koszt remontu jest pokrywany z miejskiej kabzy to gorace brawa dla wykonawcy-ma leb na karku, dobrych kumpli i wie jak wydoic Ostroleke.
Jesli koszt remontu jest pokrywany z miejskiej kabzy to brawa dla inwestora (Urzad Miasta, o ile sie nie myle) za to, ze potrafi tak skutecznie i lekka rąsią wyprowadzac pieniadze do prywatnych kieszeni!
Brawa-tylko ten łezpadół na to pozwala i sprzyja takim obrotnym przedsiebiorcom.