Ja się nie zgodzę tutaj raczej z nikim Otóż bodajże Jarek coś pisałeś o tym że Ostrołęka nie zna się na muzyce i trzeba ich faszerować komercją- błąd. Kiedyś oglądałem wywiad z Angelo Mike'm który sam mówił że polski clubbing kuleje głównie przez organizatorów imprez którzy z góry szufladkują ludzi. Chodzi o to że od razu z góry jest założenie że trzeba zaprosić komercyjną gwiazdeczkę. Pewnie spadnie na mnie fala krytyki ale jestem tego zdania że ludziom trzeba pokazać szersze horyzonty, a przy odpowiedniej reklamie i sponsoringu można całkiem daleko polecieć i wcale nie musiała by być na imprezie jedynie Ostrołęka.
Pozdrawiam
e.d. a swoją drogą jeżeli chodzi o moją propozycję to stawiałbym na Catz'N'Dogz (ktoś chyba o nich wspominał)
Charles Gretz pisze:Otóż bodajże Jarek coś pisałeś o tym że Ostrołęka nie zna się na muzyce i trzeba ich faszerować komercją- błąd.
źle mnie zrozumiałeś. Na imprezie zapewne będzie więcej niż 1 dj tak że każdy znajdzie coś dla siebie. Wiadomo że koty i psy nie ściągną takiej publiki jak np. kalwi i remi
A nie uważasz że sciąganie takich znanych osobistości to chodzenie na latwiznę? Bo jesteś pewien że frekwencja będzie. Jeżeli dobrze się ktoś zabierze za reklamę i sponsoring to nawet na koty i psy ludzi ściągniesz
Eee tam czepiacie się dostał kasę za zrobienie show, no i zrobił. To samo w Ostrołęce. Ważne żeby ludzie się dobrze bawili. Grać Robert potrafi bo na SF pokazał klasę. Przyjedzie zgarnie kasę, a ludzie będą zadowoleni.
Peace.
mnie najbardziej szlak trafia, jak słyszę, że ten cały Robert M czy Kalwi & Remi grają muzykę Techno Angelo Mike dokładnie zdefiniował pojęcie muzyki Techno na jednym z filmików wrzuconych na youtube Choop ma absolutną rację