Mechanik do Clio III (problem z zapalaniem)

Szukasz dobrego, taniego i sprawdzonego mechanika? Tuningujesz swoje auto? Masz ochotę na zlot i wspólną jazdę? Zajrzyj tutaj!
rambowski
szeregowy
Posty: 1
Rejestracja: 12 lip 2012, 11:38

Mechanik do Clio III (problem z zapalaniem)

Post autor: rambowski » 12 lip 2012, 11:41

Witam.
Czy mógłby ktoś polecić mi dobrego mechanika z Ostrołęki lub okolic? Mam problem z zapalaniem silnika w renówce. Jest to diesel 1.5 DCi. Raz zapalam od razu a raz muszę pokręcić kilka razy, wykonać trochę prób i dopiero załapie...

Awatar użytkownika
+1lvl
szeregowy
Posty: 25
Rejestracja: 17 cze 2010, 20:19

Re: Mechanik do Clio III (problem z zapalaniem)

Post autor: +1lvl » 12 lip 2012, 13:05

Polecam Pana Marka Cwalinę z osiedla Stacja. Dokładnie ulica Emilli Plater.

enter84
szeregowy
Posty: 29
Rejestracja: 29 gru 2010, 18:54

Re: Mechanik do Clio III (problem z zapalaniem)

Post autor: enter84 » 12 lip 2012, 14:06

Ja polecam Pana Romana Zyśk z ul.11 Listopada 12 Tanio i dobrze

mondeo
plutonowy
Posty: 218
Rejestracja: 25 cze 2012, 22:23

Re: Mechanik do Clio III (problem z zapalaniem)

Post autor: mondeo » 12 lip 2012, 18:31

a ja ci polecam autoryzowany serwis Renault bo "Garażowcy" wymienią nie niepotrzebnie pół silnika, to nie polonez na gaźniku i tutaj potrzebny jest oryginalny komputer serwisowy, a nie jakiś tam laptop z kijowym pirackim softem, Ewentualnie jedz do serwisu ASO na diagnozę a napraw gdzie chcesz

Awatar użytkownika
przeklinak
chorąży
Posty: 445
Rejestracja: 12 mar 2009, 7:11

Re: Mechanik do Clio III (problem z zapalaniem)

Post autor: przeklinak » 12 lip 2012, 20:14

ja mam clio 2 i jeździłem na pomian do mechanika bo on też pracował przez kilka lat w salonie renault na warszawskiej

asterix
szeregowy
Posty: 49
Rejestracja: 16 lis 2009, 19:48

Re: Mechanik do Clio III (problem z zapalaniem)

Post autor: asterix » 13 lip 2012, 20:09

mondeo pisze:a ja ci polecam autoryzowany serwis Renault bo "Garażowcy" wymienią nie niepotrzebnie pół silnika, to nie polonez na gaźniku i tutaj potrzebny jest oryginalny komputer serwisowy, a nie jakiś tam laptop z kijowym pirackim softem, Ewentualnie jedz do serwisu ASO na diagnozę a napraw gdzie chcesz
Jeśli chodzi o aso to kilka razy się przejechałem na nich (różne marki). Ceny chore a panowie fachowcy fachowo to potrafią tylko olej i klocki wymienić.
Zdarzają się ludzie w aso ,którzy się znają na robocie ale to rzadkość.

ODPOWIEDZ