Ginekolog do prowadzenia ciaży
-
- szeregowy
Ginekolog do prowadzenia ciaży
Witam,szukam ginekologa do prowadzenia ciąży w Ostrołęce,kogo polecacie?Chodziłam na wizyty do dr Pysklo głównie na NFZ,ale jeśli chodzi o ciążę jakoś nie jestem zbytnio przekonana do tego pana dr
Re: Ginekolog do prowadzenia ciaży
Mogę polecić dr Piątka - przyjmuje prywatnie na Sienkiewicza. Przy każdej wizycie robi usg, które szczegółowo omawia. Zleca dodatkowe badania z krwi, a nie tylko standardowe. Wyczerpująco odpowiada na pytania. Miałam z nim styczność wcześniej na oddziale, kiedy nie byłam jego pacjentką i wtedy był równie miły i delikatny, co u niejednego lekarza jest rzadkością (są mili jak idziesz na prywatną wizytę, a tak to olewka).
-
- kapral
Doktor Piątek to były wieloletni ordynator ostrołęckiej porodówki. Moja żona też była pacjentką i chwaliła.
mogę ci polecić jednego ale to bardzo dobrego ginekologa, napisz na prv, bo nie chciałbym, żeby jego nazwisko latało po internecie, bo mam do tej osoby wielki szacunek!
-
- szeregowy
A co sądzicie o Panu doktorze Jankowskim?
Poleciły mi tego Pana 4 koleżanki, którym prowadził ciążę. Byłam u niego niedawno, wizyta jak najbardziej ok, miły lekarz, rozgadany, sporo tłumaczył a i badanie poszło bezboleśnie, zapłaciłam 120 zł. W ciąży jeszcze nie jestem, ale planuję..

Nie wiem czy ktoś zauważyl ale dziewczyna pytała o ginekologa na NFZ .... Ja też jestem w ciąży i tez szukałam lekarza na NFZ i powiem szczerze byłam u paru i kiepsko... wiadomo prywatnie inaczej ale mnie na to nie stać. Chodze tu gdzie chodzę i na pewno nie polecę ale wyjścia nie mam