Program do saab tech2

Poszukujesz w Ostrołęce usług? sklepu? informacji? firmy? Pisz tutaj!
dzwiedziu
szeregowy
Posty: 42
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu » 10 wrz 2018, 17:51

Witam
Szukam osoby z komputerem do saaba 9-3

cichy117
plutonowy
Posty: 211
Rejestracja: 02 cze 2013, 15:55

Re: Program do saab tech2

Post autor: cichy117 » 11 wrz 2018, 11:56

A co chcesz zrobić?

dzwiedziu
szeregowy
Posty: 42
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Re: Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu » 11 wrz 2018, 13:28

Sprawdzić dpf bo rosnie mi poziom oleju i myśle ze sie nie wypala do końca i tak ogolnie zobaczyć, bo to swieży nabytek

cichy117
plutonowy
Posty: 211
Rejestracja: 02 cze 2013, 15:55

Re: Program do saab tech2

Post autor: cichy117 » 11 wrz 2018, 18:08

Nie trzeba do tego techa. Opcom ogarnia. Ostatnio nawet wypalałem dpf'a w takim saabie

dzwiedziu
szeregowy
Posty: 42
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Re: Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu » 11 wrz 2018, 20:39

A ogarniesz mi to kolego???

cichy117
plutonowy
Posty: 211
Rejestracja: 02 cze 2013, 15:55

Re: Program do saab tech2

Post autor: cichy117 » 12 wrz 2018, 15:14

Mogę zerknąć

dzwiedziu
szeregowy
Posty: 42
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Re: Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu » 12 wrz 2018, 15:46

To podaj kolego numer do siebie to zadzwonię

asterix
szeregowy
Posty: 48
Rejestracja: 16 lis 2009, 19:48

Re: Program do saab tech2

Post autor: asterix » 23 wrz 2018, 18:12

Jak coś to też moge pomóc.

dzwiedziu
szeregowy
Posty: 42
Rejestracja: 13 sty 2008, 17:04

Re: Program do saab tech2

Post autor: dzwiedziu » 07 paź 2018, 8:40

Dzieki bardzo już kolega cichy pomógł.

ODPOWIEDZ