Płyta fundamentowa

Poszukujesz w Ostrołęce usług? sklepu? informacji? firmy? Pisz tutaj!
Przemek89
szeregowy
Posty: 16
Rejestracja: 20 paź 2013, 16:47

Płyta fundamentowa

Post autor: Przemek89 »

Witam, czy ktoś mógłby polecić jakąś sprawdzoną ekipę od budowy płyt fundamentowych pod domy jednorodzinne?

Leopold
szeregowy
Posty: 11
Rejestracja: 11 cze 2018, 11:23

Re: Płyta fundamentowa

Post autor: Leopold »

Szukałem rok temu, dzwoniłem do kilku firm. Chciałem wykonać płytę płytę fundamentową z ociepleniem. Niestety nie znalazłem nikogo, kto ma doświadczenie i kto podjąłby się zadania. Nie szukałem zbyt długo i zmieniłem plany. Dziś myślę, że być może Beton-Stal może ci pomóc. Napisz czy chcesz ocieplać płytę i czy kogoś znalazłeś, jestem bardzo ciekawe. Powodzenia.

Przemek89
szeregowy
Posty: 16
Rejestracja: 20 paź 2013, 16:47

Re: Płyta fundamentowa

Post autor: Przemek89 »

Jak kogoś znajdę to na pewno dam tu znać. W naszych stronach pojęcie "płyta fundamentowa" chyba jest jeszcze bardzo mało znane. Kto Ci projektował płytę? Oczywiście płytę chciałbym ocieplić aby zachować ciągłość izolacji.

Leopold
szeregowy
Posty: 11
Rejestracja: 11 cze 2018, 11:23

Re: Płyta fundamentowa

Post autor: Leopold »

Orientowałem się wstępnie, wyceniałem także w dużych firmach w Polsce, robiłem badanie geologiczne. Do wyceny przez żadną firmę z naszego regionu niestety nie doszło. Miałem w planach budowę domu szkieletowego. Wyceny firm z kraju były bardzo wysokie, aż boję się pomyśleć ile to mogłoby być w tym roku przy domu parterowym około 140 m kw. pow. użytkowej i pow. zabudowy bodajże około 160+ m kw. Plany się jednak zmieniły i budowa ostatecznie nie ruszyła.

Marko Polo
szeregowy
Posty: 3
Rejestracja: 24 sty 2017, 12:32

Re: Płyta fundamentowa

Post autor: Marko Polo »

Zadzwoń do EDBUD, tel. 606 968 013 robią takie rzeczy, mają spore doświadczenie w wykonywaniu robót betonowych (głównie fundamenty i płyty pod hale) dla przemysłu i są z okolic Ostrołęki,

Inka57
szeregowy
Posty: 2
Rejestracja: 24 sie 2015, 9:53

Re: Płyta fundamentowa

Post autor: Inka57 »

Ja mam domek na plycie fundamentowej w Czarnowcu. Projekt przygotowalo Biuro Projektowe a wykonala firma budowlana, co budowala moj dom. Poczytac na Forum Muratora, poogladac You Tube i wykonanie proste. Bardzo dobra decyzja i nie zmieniac na fundamenty.

ODPOWIEDZ